top of page
_DSC8049.jpg

GBA STYLE

Galambos Bogi márkája a GBA Style nagyon különleges és extravagáns vonalat képvisel, melyért a sztárok is valósággal rajonganak. 

SIFFERDIA

A SIFFERDIA márka kontrasztokra épül. Határozott külsőt teremt, mégsem merev. Sportos, mégis elegáns. Állandó inspirációs források a katonai egyenruhák, a vadászati öltözetek, melyek megfigyelhetőek a ruhák szabásvonalaiban, színvilágában, ezen kívül fontos a természet inspiratív ereje. A vidéki idillt keveri a nagyvárosok lüktetésével.

_DSC8248.jpg
_DSC8394.jpg

SLANGSLANG x BACK2BAG

Kollekciójukkal szeretnék bemutatni legújabb férfi/női és unisex ruha- és kiegészítőket , amelyet újrahasznosított autóbelső anyagokból készítettek, mint például légzsákok, ülések. Több ezer felhasználatlan, hibás légzsák, ülés és egyéb kárpitozási részek várnak ipari megsemmisítésre. Inkább szeretnék megmenteni azokat, és így a környezetet is a felesleges hulladéktól, és új életkört adnak nekik egyedi táskák, sapkák vagy dzsekik formájában.

AGNI'S

Az Agni’s elkötelezett aziránt, hogy fenntartható módon működjön, és termékeink gyártásában is hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Kizárólag olyan faanyagokat használunk, amelyek fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, és bőreink is gondosan válogatott forrásokból származnak.

 

Minden egyes termékünk egyedi történetet mesél el a kiválasztott anyagok és a precíz kézműves munka révén. A tervezés során fontos számunkra az ergonómia és a funkcionalitás, hogy a vásárlók mindennapi életük során is kényelmesen használhassák táskáinkat és kiegészítőinket.

_DSC8491.jpg
_DSC8619.jpg

!LOOK!

A !LOOK! márka azt megmutatja meg Neked, hogyan jelenhetsz meg a legjobb önmagadként minden helyzetben. Segít neked kimozdulni a komfortzónából, a színelemzés, alkatelemzés, és sziluetted feltérképezése során azt is megtudhatod, melyek azok a színek, fazonok, szabásvonalak, kivágások, anyagok amelyeket viselve harmóniát és magabiztosságot sugárzol.

EKATERINA CHEPAK
KIDS 

Ekaterina Chepak, ukrán tervező aki 2019-től 2021-ig az Ukrán Miss Universe hivatalos partnere volt.  Mindemellett a 2019-es Miss World Ruhatervezője. Kollekciójáról sugárzik a kifinomult elegancia. A divatbemutató keretein belül két kollekciót is bemutatott először,  gyerekeknek szóló kislány kollekcióját ezt követően a nők számára készült kollekciot mutatta be. 

_DSC8687.jpg
_DSC8949.jpg

EKATERINA CHEPAK WOMAN

JEANETTE STYLE


A Jeanette márka termékei nőies és romantikus stílusban minőségi olasz alapanyagokból készülnek, kollekciónkat a lendületesség és az újszerűség mellett, a könnyed elegancia és a prémium minőség jellemzi. Terveink megvalósítása során kiemelt hangsúlyt fektetünk az egyediségre, melynek fő motivációja, hogy olyan táska alkotásokat teremtsünk a hölgyek részére, amelyek hozzájárulnak saját stílusuk és egyéniségük kifejezéséhez.

_DSC9058.jpg
_DSC9251.jpg

PETITE ANITA JANIK

Petite Anita Janik - egy igazi kuriózum. Az első magyar petite size márka következik! Kreációi szerethető, nőies, gondosan megalkotott darabok, modern csavarral. Vásárlói közül már egyre több 160 cm feletti, kisméretű nő van, akik a márka új, innovatív “tall-petite” divatkategóriájába sorolhatók. Magyarországon a márka itt, és most, először vonul tall-petite modellekkel is divatbemutatón. Az érkező kollekció a különlegesebb pillanatokra, az elegancia jegyében született.

EVA MILLER

Eva Miller márka: romantikusan trendi, kellemesen szexis fehérneműk és zero waste ékszerek. A fehérnemű márkát az idilli luxust keresőknek ajánljuk. Fontos kiemelni, hogy minden darab hernyóselyemből készül ezáltal viselőjük bőre szabadon lélegzik, ezzel segítenek fenntartani az intim egészséget.

_DSC9384.jpg
_DSC9488.jpg

FORNIX ATELIER

Fornix Atelier egy teljes új brand, melyet céltudatos fiatalok hoztak létre és a rendezvény keretein belül debütált első kollekciójuk. Kézműves műhelyük egyetlen darabos kosztümöket készít filmes- és színházi produkciókhoz, Haute Couture-t különleges alkalmakra, speciális ruhákat és kiegészítőket. 

ORSOLYA BALOGH ATELIER

Az OBALOGH márka “testvére” 

 

A brand-et Balogh Orsolya hozta létre 2021-ben, majd idén egy újabb vonalat álmodott meg, magasabb minőségű anyagokból, letisztultabb formákkal egy konzervatívabb mégis előkelőbb női célcsoportnak. A márka célja, hogy a tengerentúlon kerüljön értékesítésre.

_DSC9557.jpg
_DSC9791.jpg

JANA GAVALCOVA

Jana Gavalcova tervei különböző részletekkel teli. A True Blue azaz Igaz kék kollekciója inspirációja a folklore. 

A ready to wear divíziója reprezentálja a városi divatot. Jana terveinek ismertetőjegyei az egyedi limitált darabok kézzel készült részletekkel.

Jana Gavalcova 2005-től sikeresen jelen van a divatiparban szlovákiában és nemzetközileg is. 

Az egyik legnagyobb elismerése a True Blue kollekciójának darabjai kiállitásra kerülése a Szlovák Nemzeti Múzeumban és munkásságát bejegyezték az UNESCOBA mint blue print. 

NAVONA

Megla Rózsa a NAVONA fashion alapítója és tervezője, a fenntartható divat elkötelezettje, akinek sztárok viselik ruháit több mint 80 magazin címlapján. „Szenvedéllyel, hittel, lelkesedéssel végzem a hivatásom, hogy a Világ egy jobb hely legyen, hisz az élet egy megújuló körforgás a maga csodás mindennapjaival. Alkossunk minden nap olyat, ami emlékezetes marad, hisz így lesz a jelenünk a jövőnk víziója! 

A NAVONA nő könnyed, sikkes, ellenálhatatlan. Őnekik tervezem a ruhákat.”

_DSC9899.jpg
_DSC0042.jpg

ORSOYA DARCHI X BOELENY

A Boeleny és az Orsoya Darchi márkák mindketten a luxus és egyediség iránti elkötelezettséget hordozzák magukban, ám különböző megközelítésben. A Boeleny kígyóbőr kiegészítői egyedi varázst kölcsönöznek, kifejezve azoknak a hölgyeknek és férfiaknak az ízlését, akik a luxus minőséget és a különlegességet keresik. Ezzel szemben az Orsoya Darchi az időtlen nőiesség esszenciáját ötvözi a haute couture kidolgozású darabjaiban, kiemelve a mély tervezés és az igényesség luxusát. A Boeleny a divatot a kígyóbőr luxusával hozza közel, míg az Orsoya Darchi fenntartható luxusával és időtlen eleganciájával kelti életre a női létre jellemző erőt és szabadságot. Mindkét márka egyediséget és kiválóságot képvisel.

WINONA COUTURE X AYPERI 

Ayperi / török eredetű női név, jelentése: ’Holdtündér’.
Tündéri gyöngyékszerek és kiegészítők, melyek egy cseppnyi varázslatot csempésznek viselőik mindennapjaiba... Ékszerek, melyeket a gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok, az apró részletek jellemzik. Ékszerek, melyeket viselve igazi tündérnek érezheted magad Te is! 

Hozzá  párosult a kifutóra a Winona couture egy olyan esküvői ruha márka, amely elsősorban a stílusos és extravagáns menyasszonyok számára nyújt varázslatos ruhakölteményeket.

_DSC0095.jpg
bottom of page
https://cooltix.hu/event/6593022ab77c1455edf2c38e?fbclid=IwAR0ZIUrS3ev3wEA4NAugmXG-rrS1ocmNQYRcS-Kg-1ShGZbGd-ryNed6Elw