top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

3 hazai slow tervező ajándékötlete az ünnepekre

Az év legszebb napai sokunk számára a december hónaphoz köthetőek. Ilyenkor kicsit visszafogjuk a munkatempót, és elcsendesedünk. Átgondoljuk az elmúlt év történéseit, felszínre tör a sok-sok emlék: barátokról-családról-munkatársakról. Az ajándékozás csodálatos dolog: főleg akkor, ha tudjuk, hogy az illető mire vágyik, és milyen életvitelt folytat. A legjobb az egészben, hogy olyan tárgy/emlék birtokába is kerülhet, amely akár az egész élete során elkíséri majd: amelyre ránéz, és az ajándékozó fél jut az eszébe.

Kép forrása: Unplash


3 tervezőt kérdeztünk arról, hogy Ők melyik terméküket ajánlják figyelmetekbe? PANOTA LEATHER GOODS Dóra kínálatában minőségi bőrárukkal találkozhat az érdeklődő, amelyek többféle árkategóriában érhetőek el. Dóri: „Akik kisebb ajándékban gondolkoznak, azoknak érdemes lehet megtekinteni a márka pénztárcáit, kulcstartóit, hiszen bárki örömmel fogadja el ezeket a termékeket. Azok, akik „örök darabot” keresnek, szívesen ajánlom figyelmükbe márkám táskáit, hiszen fantasztikus vonalainak köszönhetően hosszú éveken keresztül hű társa lesz a tulajondosának.” Tudtad? A márka tervezéstől-kivitelezésig bezárólag mindent saját maga készít el, készleten pedig limitált darabszámban érhetőek el a darabok: ezzel fokozva a slow életérzést. Dóra szívesen fogad egyedi megrendeléseket is, így akár személyre szóló, egyedi darabokat is örömmel vállal a tervező.Kép forrása: Panota Leather Goods


VINCELLS

Ági kínálatban világszerte egyedülálló, különleges borékszerekkel találkozhatunk, amelyek Karácsonyra egy csipetnyi luxust biztosítanak az ajándékozott félnek, amelyek egy életre szólnak. Megkérdeztük, hogy Ő mit ajánl erre a csodás alkalomra?

„Egy igazi nő számára a luxus ékszer mindig kiváló ajándék. Ezzel sosem lehet mellé lőni! Csak a Vincells Borékszernél lehetséges minőségi, iható borból készült prémium kategóriás ékszert vásárolni! A luxus csillogását tükröző ékszerek mind egyedi, kézzel készült, különleges darabok. A bor megszilárdulása közben egyedi mintázatot, zárványokat mutat a kőben, így minden Vincells borkő a bor egyedi ujjlenyomata. Az exkluzív megjelenésű ékszerekkel a legmagasabb színvonalon kívánjuk kényeztetni vásárlóinkat. Természetesen csak prémium kategóriás nemesfémmel és egyéb minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Jó szívvel ajánlom figyelmetekbe a kis rombusz fülbevalónkat, amely ezüstből, 2019-es évjáratú, premium kategóriás vörösborból készült. Méretéből adódóan visszafogott darab, így kiváló választás bárki számára!”

SUSTIKKRISZTA

Kriszta termékei messziről felismerhetőek: csodálatosan kombinálja a hűvös eleganciát és a futurisztikus életérzést. Termékeit hosszú évekre készíti, limitált mennyisében. Megkérdeztük Krisztát, Ő mit ajánl kínálatából? „Kabátot, és szoknyát ajánlanék azoknak, akik örülnének egy SustiKKrisztA darabnak, hiszen az általam tervezett termékek sosem mennek ki a divatból, jó pár év múlva is vagányak, stílusosak lesznek. Nem a trendek alapján tervezek: ösztönösen készítem el minden darabomat, szeretek az anyagokkal kísérletezgetni. Ezek a kabátok, szoknyák különleges, olykor exrémnek tűnő vízlepergető kelméből készülnek, mégis kényelmesek, ami kiemelten fontos számomra: Magyarországon, hazai varrónő segítségével. Azoknak ajánlom, akik ki mernek tűnni a tömegből, nem haladnak a divat áramlásával, merészek és bátrak!

Igyekszem minél kevesebb hulladékot termelni, ami leeső anyag, azt örömmel használom fel egy másik SustiKKrisztA ruhadarabban, vagy akár elajándékozom másnak, akinek szüksége lehet rá. „ https://sustikkriszta.com/Kép forrása: SustiKKriszta Fotózta: Muffinproject Photography Modell: MC Fedora292 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page