top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

A FASHION DIFFUSION BEMUTATJA: THE FASHION SHOW (tervezők bemutatása)

2021.10.02-án kerül megrendezésre a Fashion Diffusion Hungary nagy szabású eseménye, ahova a hazai divat iránt érdeklődő vendégeket várunk. Az esemény különösen fontos számunkra, hiszen a közösség ereje központi szerepet kap a rendezvényen: egymás támogatása, segítése a divatbemutatón teljesedik ki. A Fashion Diffusion Hungary kiemelt figyelmet biztosít a hazai márkák előtérbe helyezésére, ez végett evindsensnek éreztük, hogy ezt az eseményt meg kell szervezzük Számukra. Tervezők, akik részt vesznek a divatbemutatón: SIMPLE ON YOU A márka egyszerre romantikus, laza, és mindemellett nagyon nőies-légies. Úgy gondoljuk, hogy a hazai divatvilágban szükség van minderre, így örömmel mutatjuk be a Simple On You hitvallását Nektek!Foto: SOY

"Úgy döntöttünk, hogy verseket, illetve versrészleteket nyomtatunk pólóra. A kiindulási pont a vers, mint irodalmi szöveg, művészeti alkotás és közös kulturálisorigo. Olyan szövegeket választottunk, amelyekkel szinte mindenki találkozott tanulmányai során, olyan sorokat, amik valamilyen módon kulturálisan összekötnek.

A rajzok nem illusztrálják a szöveget, hanem önálló művészeti alkotásként működnek, segítik a közös gondolkodást. A művészt az adott versek inspirálták.

A nyomtatási technika úgynevezett szublimálás, amelynek során a festéket beleégetjük az anyagba. A végeredmény során, a minta nem képez filmes réteget, még többszöri használat után sem törik vagy fakul ki, színét és eredeti állapotát megőrzi. A szublimálás rendkívül részlet gazdag színeket tesz lehetővé.

Minden ruhadarab 100%-ban hazai termék, mi készítjük a szabásmintát, mi válogatjuk össze és csak prémium minőségű , valamint újrahasznosított poliészter anyagokat használunk. A poliészter tartalom teszi lehetővé, hogy ezzel a technikával dolgozhassunk . Mind a művészi, mind a szakmai munka 100%-ban magyar.

Hisszük, hogy a költészet mai, korszerű és trendi. Összeköt és nem elválaszt.Minden korosztálynak jól áll. Nem kötődik szubkultúrához, ideológiához és bármilyen helyzetben stílusos."

BE DFFRNT LEATHER GOODS


A márka azokra fókuszál, akik szeretnek kitűnni a tömegből, kerülik a tucattermékeket. Mit érdemes a tervezőről tudni?


Foto: Be Dffrnt

“Szabó Éva vagyok. A Be Different Designer Leather Goods márka alapítója és tervezője. Mindenből merítek, kifogyhatatlan inspirációm van: emlékek, hangulatok, érzések, események, utazások. Már gyermekként érdekelt az alkotás, a létrehozása valaminek. Textilművészet után a bőrrel való ismerkedésem útján haladva kezdtem bőr táskákat tervezni.

A bőr: izgalmas, engedetlen, individualista…

Érdekes azt látni, hogy a különböző bőrök textúrái összekapcsolódásaiból hogyan születik meg a végső forma. Célom a formai és technológiai ritmus egyensúlyának összehangolása, ezek megnyilvánulása a tárgyaimon. Az eddigi és a jövőbeli kollekcióim is ezt az irányelvet követik.”

OBALOGH


Az OBALOGH nő: céltudatos, nagyvárosi életet él. Tudja, hogy mire vágyik, és megtesz mindent annak érdekében, hogy mindezt el is érje.

Balogh Orsolya álomszép ruhákat tervez, amelyekhez főként szaténselymet használ.Foto: OBALOGH

Te már megvetted a jegyed az eseményre? Találkozzunk október 2-án, a STOPPER Úszóházon! Kapunyitás: 17:00 Esemény kezdete: 18:00


61 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page