top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

A FASHION DIFFUSION BEMUTATJA: THE FASHION SHOW (tervezők bemutatása, 2. rész)

2021.10.02-án kerül megrendezésre a Fashion Diffusion Hungary nagy szabású eseménye, ahova a hazai divat iránt érdeklődő vendégeket várunk. Tervezői sorozatunk második részében azokat a hazai márkákat mutatjuk be, akik részt vesznek az év nagy szabású eseményén. A Fashion Diffusion Hungary célja, hogy támogassa a hazai kisvállalkozásokat, így a bemutató megszervezése egy régóta dédelgetett vágyunk volt. Hisszük, és tudjuk, hogy ezeknek a tervezőknek óriási előrelépést jelent mindez, és remek lehetőséget ad arra, hogy a márkák növekedjenek, erősödjenek. Ne feledjétek: jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak, az alábbi linken tudjátok megvételezni őket: https://cooltix.hu/event/61293584cd9347e71ad1582d La Gitanilla Flamenca Ivett 2017-ben döntött úgy, hogy a komfortzónájából kilépve azzal foglalkozzon, amit valójában szeret.

Édesanyja adja Számára a legnagyobb inspirációt, és Neki köszönheti egyúton a varrás szeretetét is.

A divatbemutató a flamenco világába ad egy kis bepillantást, amelyet Ivett modern vonalakkal dolgozott össze: izgatottan várjuk!Foto: La Gitanilla Flamenca


PLAYAME X BP FIGHT Különleges kollaborációval készül Timi, a Playame márka tulajdonosa, akinél köztudott, hogy a környezettudatosság, a sport, és az egészséges életmód központi szerepet játszik. “A közös munka ötlete már évekkel ezelőtt megszületett a fejünkben, de szárnyakat csak idén kaptak ezek az álmok! A kollaboráció részleteinek kidolgozása előtt a legerősebb közös pont az volt, hogy mindenképpen charity programot szerettünk volna az új kollekció piacra dobása mögé állítani.

A BPFight saját tervezésű ruhái mellett küzdősportok és a kevert harcművészetek szerelmesei találhatnak prémium minőségű ruházatokat és felszereléseket.

Tehát adott volt két magyar márka, mely a sport szerelmeseit külön-külön már megszólította,- de az összefogás erejével szerettünk volna egy közös vonalat is megálmodni és együtt még több emberhez eljutni.

Az első termék sorozatban lesznek férfi és női melegítők, fürdőnadrágok és különféle sportruházati cikkek, melyek megvásárlásával a paksi Váczikai Cerberus Állatmenhelyet fogjuk támogatni.”

Foto: Playame x BP Fight


MAARJAN


Mariann úgy gondolja, hogy az öltözék egyik legnagyobb éke maga a kiegészítő, amely a márka esetében: A Táska

Csodáld meg velünk a legújabb kollekciót, és dübörögjön a slow! Találkozzunk október 2-án, a STOPPER Úszóházon! Mit érdemes tudni a tervezőről?

"A maarjan márka alapítója Szabó Marianna a Debreceni Egyetemen angol-német szakra járt, majd német nyelvből szerzett diplomát (MSC). Következő iskolája az előzményekből nem következő módon egy női ruhakészítő szakmunkásképző volt (Modell Divatiskola), majd stylist-divattervezőként fejezte be a Rose Mari Budapesti Divatiskoláját. Jelenleg pszichológiát hallgat a Pécsi Tudományegyetemen."

Fotó: MAARJAN


CHARMINA Két tulajdonos, egy azonos cél: segíteni a hölgyeknek megtalálni a Hozzájuk leginkább illeszkedő ruhadarabot. "Charmina - Igazán lélekbe illő személyes stílus az igazi nőknek

A Charmina csapat önismereti fejlesztéssel, az önbizalom növelését segítő tanácsadással, valamint a stílus fejlesztésével segít a nőknek. A pszichológiai tudásukat és a stílussal kapcsolatos szakértelmüket integrálva kínálnak egy kreatív lehetőséget a stíluson keresztül az önfejlesztéshez. A velük való közös munka nemcsak a tökéletes ruha megtalálásáról szól, hanem önkifejezésről a megjelenésen keresztül. "

DELINE JEWELRY A DeLine ékszermárka prémium kategóriás termékeket foglal magában, melyek ásványok, drágakövek, újrahasznosított és egyéb kreatív alkotóelemek felhasználásával készülnek.

Azokat a városi nőket szólítják meg az ékszerek, akik céltudatosak, és szeretik, ha a figyelem középpontjában állnak. Fontos számukra a külső és belső összhang, az öltözékükkel és a kiegészítőkkel kifejezik a hangulatukat, a terveiket és a vágyaikat, ugyanakkor örömüket lelik a játékos részletekben. Van humorérzékük, nem jönnek zavarba, ha a munkából egy partira hivatalosak, és a megjelenésüket ehhez mérten igazítják egy-egy statement ékszerrel.


Fotó: DeLine JewelryÁGNES KRIVANICS


Ági ruháival gyakran találkozhatunk magazinok címlapjain, hiszen rendkívül fantáziadús, és egyedi stílus jellemzi.

Az anyagválasztásra fokozott figyelmet fordít: nem vásárol nagyobb tételt soha, hiszen tudja: a kevesebb több!

A ruháit zero waste elven készíti, azaz nem keletkezik semmilyen leeső hulladék a műhelyében. "2018-ban a 3rd#GSFW-en nagy sikerrel mutatta be a TejÚtja kollekcióját, mely az újrahasznosítás és a hagyományok megőrzésére hívja fel a figyelmet.

A kollekcióban tejes műanyag flakonokat használt fel. Fő célja, hogy a divaton keresztül üzenjen a nagy gyártó cégekhez, a kollekció esetében a tejtermelőkhöz az újratöltős üvegpalack használatára, hogy megmentsük az eco szférát ezektől a felesleges hulladékoktól. A kollekció része a nagyszülőktől örökölt hagyományok megőrzése, mint kézi horgolás technika és makramé használata. Virág, masni és fonás díszítő elemeket is készített az anyag hulladékokból a maximális anyag felhasználás érdekében"

Fotó: Ágnes Krivanics

169 megtekintés0 hozzászólás

Комментарии


bottom of page