top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

A FASHION DIFFUSION BEMUTATJA: THE FASHION SHOW (tervezők bemutatása, 3. rész)

2021.10.02-án kerül megrendezésre a Fashion Diffusion Hungary nagy szabású eseménye, ahova a hazai divat iránt érdeklődő vendégeket várunk. Tervezői sorozatunk harmadik részében azokat a hazai márkákat mutatjuk be, akik részt vesznek az év nagy szabású eseményén.A Fashion Diffusion Hungary célja, hogy támogassa a hazai kisvállalkozásokat, így a bemutató megszervezése egy régóta dédelgetett vágyunk volt. Hisszük, és tudjuk, hogy ezeknek a tervezőknek óriási előrelépést jelent mindez, és remek lehetőséget ad arra, hogy a márkák növekedjenek, erősödjenek.


NESSANA A Nessana csapata hisz a minőségi, szezon nélküli divatban. Darabjaikat tudatosan, limitált mennyiségben, etikusan tervezik és gyártják. Céljuk, hogy a ruháik hosszú éveken át a tudatos nők gardróbjainak kulcsdarabjai legyenek. A textileket és alapanyagokat itthonról szerzik be, illetve maguk a NESSANA ruhák is hazai varrodákban készülnek el. Minden csomagolóanyag, címke, kiegészítő, amit használnak helyi márkáktól származik.

Fotó: NESSANA


PANOTA LEATHER GOODS


Valódi bőr, egyenesen a műhelyből! A tervező kis szériás termékeket készít, amelyet jogosan nevezhetünk kézművesnek: a tervezéstől a kivitelezésig mindent a márka intéz.

Csodáld meg a limitált kollekció legújabb darabjait október 2-án!

Fotó: PANOTA LEATHER GOODS


KONYSSA Kónya-Kiss Andrea a saját komfortzónájából lépett ki, és valósította meg álmát: egyedi, tűzzománc ékszereket tervez és készít.

A tervező fontosnak tartja, hogy minden ékszeréhez mondanivaló is társuljon: így termékeinek neve-motívuma is utalásokat rejt. Ékszereit azoknak szánja, akik szeretnének generációról-generációra szálló darabokat magukkal hordozni.

Fotó: KONYSSA


SAINT AURORA A Saint Aurora márka 2015-ben indult útjára egy kis kapszula kolkekcióval. A tervező, Kata célja az volt, hogy magas minőségű alapanyagokból – ötvözve a mai kortárs divatelemeket és a hagyományos kézműves, művészeti vagy épp haute couture technikákat – hordható, de mégis egyedi ruhadarabokat hozzon létre.

Sokszor teljesen az alapokból indul ki, azaz fonalakból vagy egy fehér szövetből, amelyekből megszületik egy egyedi szövött textil, egy kötött pulóver vagy egy mintás anyag. Saját tervezésű minták vagy kézi díszítések minden egyes kollekcióban megtalálhatóak és meghatározó elemei a márka stílusvilágának. Kata inspirációjának forrása elsősorban a természet különféle megjelenési formái, színvilága és hangulata.

Fotó: Saint Aurora


BY BEGOVICS Betti különleges, kézzel készült termékeket készít, amelyet új kollekcióját a Fashion Diffusion Hungary divatbemutatóján láthat a nagy közönség.

Fotó: BY BEGOVICS



NEW ACCENT Erika építészként dolgozik, így munkájából kifolyólag rajongásig szereti a betont, és a designt.

A kettő szerelméből született a márka, amelynek első divatbemutatója nálunk lesz. A NewAccent kínálatában kisebb, nagyobb méretű ékszerek is megtalálhatóak, így mindenki megtalálja a saját stílusához legközelebb álló darabot.

Fotó: NEW ACCENT



JANKA Janka minimalista stílusú termékei már nem ismeretlenek a nagyközönség előtt. Ékszereket, kiegészítő termékeket készített, idáig.

A legelső ruhakollekciója a Fashion Diffusion divatbemutatóján fog debütálni. Mit érdemes a termékekről tudni?

"Ahogy a kiegészítők, úgy a ruhák is elsősorban a letisztult vonalat képviselik. Az alapkoncepció az volt, hogy olyan ruhákat tervezzek, amelyek elegánsan, de sportosan is hordhatóak. Számomra fontos a kényelem, hogy egésznap jól érezzem magam abban, amit viselek. Mivel távol állnak tőlem a nagyon szűk, és nagyon sokat mutató ruhák, így az első kollekció darabjait is elsősorban a bővebb formák jellemzik."

Fotó: JANKA



56 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page