top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Az év divateseménye: III. The Fashion Show & Díjátadó október 29-én a RAM Colosseumban!


Újra együtt a magyar divatvilág legjava! A III. The Fashion Show & Díjátadó tiszteletére a RAM Colosseum teljesen átalakul, hogy te is A-kategóriás sztárnak érezhesd magad. Valódi red carpet event október 29-én 17:00-tól!


Vörös szőnyeges bevonulás, paparazzik, az 50-es évek Hollywood-jának grandiózus részletei, hűs pezsgő, csodás ruhák és innovatív tervezők, koktélshow Szombati Zsolt és a Bartist.hu csapatának jóvoltából, divat, celebek és mindenki, aki számít! Te ott leszel?!


Runway show és designer verseny


Az idei The Fashion Show & Díjátadó verseny mezőnye minden eddiginél ütősebbre sikerült, hiszen a Viwa Vitaminwater, Remington, Hungaria, Fashion Street, Lush által támogatott nagyszabású rendezvényen négy kategóriában oszt díjakat a közönség és a szakmai zsűri. Szavazz online, legyél jelen és tudd meg az elsők között, ki lett az Év Tervezője Start, Junior és Senior kategóriában, kik érdemelték ki az Év Modellje elismerést és melyik közéleti személyiség a szavazók kedvence!


A kifutón Andrea Zimits, a VHR, a Delka Bag, a Petite, a VIA made, a SUZA, a Lise the brand, a Silkwood Design, az OBALOGH, a BJTSNDRS, az Eacre, a Virág Anna, a TANCZOS, a DORUSH, Dobi Vanda, a Donna, Margaret Fenzi és Ohmypearl kreációi vonulnak, a versenyben pedig a BeDffrnt, a Da’Marco, a Violinda és a Charmina is megméretteti magát.


A képeken: VHR, TANCZOS, SUZA, EACRE, VIA Made


Sztárok a színpadon a divat nagyágyúi mellett


Az est háziasszonya Köllő Babett, a fergetes VIP zenei élményről pedig Kállay-Saunders András, Hadas Alfréd és Becca gondoskodik.





Még van hely!


Hollywood-i csillogás neked is jár! Vegyél részt az amerikai mozi fénykorának miliőjét idéző divateseményen és bulizz a hazai divat- és celebvilág legjavával az év divateseményén, a III. The Fashion Show & Díjátadón Budapesten október 29-én a RAM Colosseumban!


Már zajlik a jegyértékesítés! Ne feledd, a zártkörű bulin csupán 750 vendégnek jut hely. Legyél egy közülük, foglald le VIP jegyedet és élvezd a show-t az első sorból!

420 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page