top of page
  • Szerző képeTóth Kriszta

Bottega Veneta; a nagy visszatérés!


Az olasz divatház az év elején minden különösebb indoklás nélkül törölte fiókjait a közösségi média felületein. Most úgy tűnik eljött a nagy visszatérés ideje. Természetesen nem a megszokott mókuskerékbe ültette vissza Daniel Lee a divatház kreatív igazgatója a márkát. Egy digitális folyóirat jelleggel indított weboldalt és új Instagram fiókot (@newbottega néven), ahol saját kollekciójuk mellett különböző művészeti ágakban tevékenykedők alkotásai is megjelennek. A honlap valóban egy lapozható magazinként teljesedett ki, ahol érdemes egyesével lenyitni a szerepeltetett alkotók neveinél megjelenő képeket is. Tartalmilag láthatunk kampányfotókat, képeket, videókat, amik valamilyen úton-módon kapcsolódnak a márkához.

Ilyenek például a Tyler Mitchell kreatív szakács művei, amiknél tortakrémből, gumicukorból és egyéb ehető dolgokból készítette el a Bottega Veneta híres fonott mule papucsát, vagy Alex Paganelli -művésznevén Dead Hungry-, aki remegő zseléből formázta meg a Tyre csizmát és a Point bag-et a márkától.

De feltűnik még Missy Elliott vagy Oumi Janta görkoris is a nevek között, szóval érdemes az összes művészt megnézni a BV oldalán. S hogy miért is jobb ez, mint egy sima Insta profil vagy Twitter fiók? Daniel Lee egy sokkal progresszívebb, mélyebb mondanivalójú tartalmat szeretett volna vásárlói elé tárni, ami a maga különleges módján sikerült is. Kifizetődő lesz-e a divatház számára ez az új felület? Az idő majd eldönti, de amíg a Bottega Veneta-t imádó sztárok, mint Rihanna vagy Kylie Jenner a milliónyi követőjük elé tárják folyamatosan legújabb szerzeményüket a márkától, addig lássuk be nincs miért aggódnia a Daniel Lee-nek.


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A Met gála

Az esemény, amely szinte mindenki számára ismert, ahol Hollywood apraja-nagyja tiszteletét teszi minden év május első hétfőjén, több mint 70 éve. De mi is valójában ennek a nagyszabású rendezvénynek a

Comments


bottom of page