top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Egy magyar ékszertervező, akire Jimmy Choo is felfigyelt

Faludi Gabriella neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis egyre feltörekvő márkája, a Faludi G igazán egyedi és különleges üveg ékszerekkel rukkol elő újra és újra/évről évre. A tervezőt mindig is vonzotta az üveggel való munka, az abban rejlő sokszínűség. Több évnyi tapasztalatszerzés után 2011-ben alapította meg saját vállalkozását.

Kép forrása: Faludi G márka Facebook oldala Rengeteg időt fektetett be mind a tervezésbe, a folyamatos fejlesztésbe és magába az elkészítésbe is, amely során minden ékszer kivétel nélkül kézzel készül. A brand-nek van is egy mottója ezzel kapcsolatban: „a Tízezer Érintés, mely azt mutatja meg, hogy hányszor kell egy ékszert, az azt felépítő darabokat kézbe venni az elkészítés során, mire a kész darab a dobozba kerül.”

Ez a precíz, kitartó és gondos munka odáig juttatta a tervezőt és márkáját, hogy a 2017-es London Fashion Week után a világhírű cipő- és kiegészítőtervező, Jimmy Choo is felfigyelt Faludi Gabriella alkotásaira, és meghívást nyert a Kuala Lumpur-i KL Alta Moda Fashion Weekendre. Ezután kezdett el a márka nemzetközileg ismertté válni.

A Faludi G nemzetközi márka célja, hogy az üveget, mint anyagot luxus kategóriába emeljék, azonban törekednek arra, hogy darabjaikat -a kezdetekhez hasonlóan- elérhető áron vásárolhassák meg az exkluzív kiegészítők szerelmesei.

A kollekcióik változatos szín- és formavilágú nyakláncokkal, karkötőkkel, fülbevalókkal és gyűrűkkel büszkélkedhetnek. Hétköznapokon és különleges alkalmakkor is megállja a helyét egy Faludi G kiegészítő, ugyanis a minimalista, nőies stílus ellenére figyelemfelkeltőek. Mindezekkel ösztönözni szeretnék az embereket, hogy élvezzék, tapasztalják meg a szépséget és annak élményét, melyet ékszerek formájában akár magunkkal is vihetünk.


32 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page