top of page
 • Szerző képefashiondiffusion

A Fashion Diffusion Hungary szolgáltatásai

A Fashion Diffusion Hungary hamarosan egy éves lesz, ez idő alatt pedig megannyi szolgáltatást, élményt, emléket nyújtott az ügyfeleinek. Sikeresnek mondhatjuk az elmúlt időszakot, hiszen a bővülő piaci igényeknek, és a vállalkozás sikerének köszönhetően immáron két tulajdonossal rendelkezik a Fashion Diffusion Hungary. Folyamatosan keressük a lehetőségeket: a támogatás, az elégedettség számunkra kiemelten fontos!Kinek érdemes felkeresnie bennünket? Vállalkozásunk a kis/középvállalkozásokra fókuszál, akik főleg a divat világában tevékenykednek. Gyakran keresnek fel bennünket olyan márkák, akik elakadtak a brandépítésnél, esetleg marketingtámogatásra szorulnak. Sokszor színesítjük a vállalkozásokat fotózásokkal, videózásokkal: ügyfeleink nagy-nagy örömére.

Lássuk, pontosan milyen szolgáltatások érhetőek el nálunk: 1: Márkaépítés Induló brand, vagy már régebb óta piaci szereplő vagy?

A szolgáltatásunkat kezdő és már meglévő márkáknak ajánljuk, akik új koncepcióba szeretnék építeni a vállalkozásukat. Mivel tudjuk segíteni a fejlődésedet?

Kommunikáció és marketing stratégiát építünk ki konzultációk során. Feltárjuk a célpiac sajátosságait, megvizsgáljuk a versenytársakat és a célközönségedet, ezt követően a márkádat pozicionáljuk, meghatározzuk a személyiségét, esszenciáját, a kommunikációs stílust és a hozzá tartozó eszközöket. Ezzel elősegítve a márka egyedivé válását a piacon. Az arculat és a weboldal kialakításához kiváló alapot nyújt! Amennyiben szeretnéd, a szolgáltatásaink kombinálhatóak. 2: Statégia tervezés A szolgáltatás már meglévő márkák számára nyújt segítséget B2B és B2C kommunikációs területen.

Meghatározzuk közösen a rövid és hosszú távú célokat. Ahhoz, hogy sikeresen megvalósuljanak, kiépítjük rá a megfelelő stratégiát és a hozzá tartozó marketing eszközöket. Meghatározzuk az új termékek bevezetését és a rá épülő marketing kampány tervezetet. 3: Marketing tanácsadás Szeretnéd, hogy vállalkozásod híre minél több emberhez eljusson? Hiába teszel meg mindent az online világban, de nem a várt eredményeket éred el?


Mi segítünk!


Személyre szabottan választjuk ki a leghatékonyabb marketing eszközöket márkád népszerűsítéséhez.

Konzultáció előtt kérdőíves felmérésünkkel megkeressük a hiba forrását és a vállalkozásod lehetőségeit. 4: Kreatív szövegírás Kiegészítő szolgáltatás azoknak, akik esetleg nincsenek otthon egy jól megfogalmazott szöveg megírásában. Ebbe beletartozik a weboldal szövegezése, hírlevél összeállítása és írása, kiajánló szövegezése, blogbejegyzés vagy egyoldalas bemutatkozó szöveg írása, PR cikk készítése.


Ezt a szolgáltatást a Magazinunkhoz is fel tudjuk használni, ha megjelenést szeretnél az oldalunkon. 5: Közösségi média Az ad hoc megoldások helyett stratégiákban gondolkodunk és igazi közösséget építünk! A megfelelő szinergiának három fontos összetevője van: megfelelő tartalom a megfelelő csatornákon, a megfelelő célcsoportnak. Basic Diffusion csomag:

 • 1 konzultáció a havi posztok összeállításáról

 • Személyre szabott stratégia és kommunikáció kialakítása

 • Heti 2-3 poszt készítése Instagramra és Facebookra hozzá tartozó sztorikkal

 • Új kapcsolatok kialakítása és a meglévők ápolása

 • Havi riport készítése az elért eredményekről, lehetőségek bemutatása

Egészítsd ki Basic csomagodat az alábbi extrákkal: Premium Diffusion csomag:

 • Heti 3-5 poszt készítése Instagramra és Facebookra hozzá tartozó sztorikkal

 • Termék, szolgáltatás fotózása (igény esetén sminkest és fodrászt is biztosítunk )

 • Bemutatkozó kisfilm vagy kampány videó készítése

 • Nyereményjátékok készítése és lebonyolítása

 • Influencer együttműködések szervezése, lebonyolítása, szerződések készítése

6: Fotózás, videózás Egy új kollekció színre lépésekor talán a legösszetettebb és legfontosabb pont egy jó kampány anyag elkészítése. A lookbook fotózások mellett különböző videóanyagok forgatását és az ehhez kapcsolódó social media tartalmak kreatív megvalósítását is vállaljuk. A gördülékeny lebonyolítás miatt csapatunkat kreatív director, stylist, valamint sminkeseink és fodrászaink erősítik.

A személyes igények mellett szem előtt tartjuk az adott brand image-hez illő vizuális megjelenést. Ezáltal hosszas konzultáció során közös döntés alapján választjuk ki a megfelelő stílust és helyszínt. 7: Weboldal készítése Hiányzik egy jó weboldal, de nem sablonokkal szeretnél dolgozni és a HTML kódolás sem az erősséged?

Mi megtervezzük, összerakjuk, szövegezzük! Természetesen mindezt úgy, hogy az egyedi igényeket figyelembe vesszük. Ha pedig tovább terjeszkednél a virtuális térben, akkor webshopodat is elindítjuk! 8: Esemény szervezése Akár kisebb, akár nagyobb volumenű esemény, a szervezést teljeskörűen vállalja a Fashion Diffusion csapata. A márka bemutatás és a klasszikus sajtóesemények mellett olyan különleges igényeknek is eleget teszünk, mint a pop up-ok vagy a trunk show-k lebonyolítása. 9: Divatbemutató Egy márka, tervező életében az egyik legnagyobb esemény egy új kollekciót bemutató fashion show. Addig azonban rengeteg apró lépés, szervezési feladat van, ameddig fényárba borul a kifutó és megindul a modellek sora. Ezeket a feladatokat veszi át csapatunk egy-egy divatbemutató szervezése során: modell casting, a különböző lookok átbeszélése és megtervezése, koncepció és vizuál kialakítása, valamint az esemény PR-ja. Kiemelten fontos számunkra, hogy minden fashion show egyedi és személyre szabott legyen, ezért a minket megbízó márka nagyságától függően alakítjuk a részleteket, ezért kisebb márkáknak sem kell megijednie a kifutóra állástól.

53 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page