top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Ilyen volt: FASHION DIFFUSION HUNGARY, THE FASHION SHOW II.

Ma is izgatottan emlékszünk vissza a 2022.05.21-én megrendezésre kerülő divateseményünkre, amelyet idén a Sociétében rendeztünk meg a nagyközönség számára. Büszkék vagyunk, hogy idén is teltházas eseményt tudhattunk be: de kik voltak a résztvevők, és milyen meglepetésekkel készültünk? Ebben a cikkben megtudhatjátok!


A divatbemutatót Gatsby hangulatú dekorációval büszkélkedett: hiszen mindkét tulajdonos rajong a 20-as évek divatjáért, a nőiességért, a csillogásért! Így adta magát az ötlet, hogy ennek fényében a divatbemutató különböző látványelemei is ezt tükrözzék vissza. A látványos dekorációt a Plexitündér csapata készítette el a Fashion Diffusion Hungary számára.

Fotó: Fashion Diffusion Hungary Az esemény házigazdája a tévéből, és social media oldalakról is ismert Budavári Fülöp volt, aki csillogó ruhában nem maradt észrevétlen a nézők számára.



Fotó: Kunos Attila Gyönyörű hangjukkal elkápráztatták a nézőket a helyszínen fellépő énekeseink: Zdroba Patrik, Mardoll, és Becca, akik az esemény hangulatához illő dalokat választottak a nézők legnagyobb örömére. A közönség Velük együtt énekelt, így az induló hangulat is igazán pezsgő volt.


Fotók: Fashion Diffusion Hungary




Az eseményen mindemellett egy fantasztikus POP-UP is helyt kapott, ahol hazai tervezők termékeit vásárolhatták meg az ide látogató vendégek.

POP-UP kiállítóink voltak: PANOTA LEATHER GOODS

VHR

OHMYPEARL

VINCELLS

MYNA

LISE THE BRAND

LADY SZOMJAS

NOOR FASHION

CHARMINA

EVY BAG

KITTI SABO

ORSOYA DARCHI

MANUALBAGS

LEANEA

DELINE JEWELRY

WHITE TARA MANDALA

MAMINVENT

KA-PA PUSKÁS ANI KERÁMIÁK

AGNES KRIVANICS DESIGN

LA GITANILLA FLAMENCA


Az eseményünket támogatta: LOVEBRANDS

VINCELLS

VISION MAKEUP

OLIVE AND OLIVA

REMINGTON HUNGARY

VIWA VITAMINWATER

TŰZVARÁZS PRODUKCIÓ

TECZA SZALON

PLEXITÜNDÉR


Az eseményünk egyik fontos célja a NANE Alapítványra való figyelemfelhívás is volt. A Fashion Diffusion Hungary elítéli az erőszak bármely formáját, és annak legkisebb mértékét. Köszönjük, hogy Velünk tartottatok a divat ünnepén, találkozzunk legközelebb is!

179 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page