top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Fashion Diffusion Hungary a Glamour Woman of The Year estjén: beszámoló

Környezettudatosság és fenntartható divat került fókuszba a 2022-es GLAMOUR Woman of The Year nagyszabású estjén, ahol a vörös szőnyeget zöldre cserélték. Erős, és kiemelkedő nők vehették át azokat a díjakat, amelyeket egész éves munkájukért cserébe vehettek át, így többek között Tenki Réka, Tóth Andi, és Sápi Vivien is meghatódva állt a színpadon.

Kép forrása: redlemon

A GLAMOUR Women of the Year díj hat kategóriájának jelöltjei között olyan kiemelkedő nők szerepelhettek, akik az életükben kiemelkedő szerepet töltöttek be. Az olvasók szavazással dönthették el, hogy ki az, akit méltónak tartanak az idei év díjára. Az eseményt a magazin főszerkesztője, Maroy Krisztina nyitotta meg, akinek szavaival minden nő, édesanya egyetértett. A szervezők 2022-ben a környezettudatosságra is kiemelt figyelmet szántak, így az úgynevezett "red carpet" helyett "green carpet" kifejezést használtak, továbbá minden résztvevőnek jelezték: ha tehetik, érkezzenek olyan ruhába, amelyet egyszer már viseltek: ezzel is támogatva a ruhák körforgásában tartását.

A díj missziója, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban. Az év színésznője kategória nyertesének Tenki Rékát, míg az év énekesnőjének Tóth Andit szavazták meg az olvasók. Idén ismét megválasztották az év közösségimédia-sztárját, a díjat Sápi Vivien vihette haza, az év vállalkozója Rácz Judit – SKINSMART, a Krémmánia alapítója, az év divattervezője Varga Viktória – a VIKTÓRIA VARGA márka tervezője, míg az év lakberendezője Csupor Anna lett.

Az év hősnője különdíjat minden évben egy olyan szervezet kapja, melynek kiemelkedő a társadalmi felelősségvállalása, így 2022-ben az EMMA Egyesület vehette át ezt az elismerést, akik olyan beszéddel készültek az eseményre, amelytől azonnal elakadt a résztvevők lélegzete: minden egyes mondatukban az együttérzés, a szeretet, és a törődés kapott helyet. Köszönjük, hogy a Fashion Diffusion Hungary is képviselhette ezen az eseményen a magyar vállalkozásokat, és együtt szurkolhattunk a jelölteknek!

160 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A Met gála

Az esemény, amely szinte mindenki számára ismert, ahol Hollywood apraja-nagyja tiszteletét teszi minden év május első hétfőjén, több mint 70 éve. De mi is valójában ennek a nagyszabású rendezvénynek a

コメント


bottom of page