top of page
  • Szerző képeBencze Réka

Ismerjétek meg a POMPOM márkát!

Igen, van egy ilyen magyar mese. De mi nem erre gondoltunk!

A pompom.hu-n olyan magyar arc- és testápolási termékekkel találkozhattok, amelyek természetes összetevőkből állnak, hatásukat pedig Péntek Erika, a POMPOM natúrkozmetikumok megálmodója biztosítja számunkra elkötelezettségével és szenvedélyével.

„A pompom titka a jó minőségű, természetes összetevők és az innovatív natúr kozmetikai fejlesztések kombinációjában rejlik”

Arcszérumaik pillanatok alatt felszívódnak, különböző arczseléik megnyugtatják a bőrt, arcpakolásaik pedig számos értékes olajat tartalmaznak, melyek beszívódása lehetővé teszi az üde és ragyogó arcbőrt. Szemránckrémiek akár pár hetes használat után már látható eredményt nyújtanak, nem beszélve arról, hogy a termékek nagy része vegán.

A natúrkozmetikumok nem tartalmaznak mesterséges illatanyagot, színezéket, parabént, SLS-t, SLES-t, vagy kőolajszármazékot, illetve az emulziós krémekhez adott tartósítószerek bőr és környezetbarát anyagokból állnak. A honlapon kedvedre válogathatsz a te bőrtípusodnak megfelelő krémek, olajok, pakolások között, és ha elbizonytalanodnál azzal kapcsolatban, melyik összetevő lenne a legalkalmasabb számodra, a POMPOM natúrkozmetikumok csapata szívesen áll rendelkezésedre. Bátran lehet segítséget kérni tőlük, ugyanis válaszadásuk nem csupán üzleti, hanem személyre szabott, átgondolt és a lehető legjobb szándékkal megfogalmazott, így a véglegesített termékek valóban a leghatékonyabbak lesznek számodra.

Kipróbáltuk a márka termékeket mi is, hogy hiteles információkkal tudjunk szolgálni, és az eredményeink magukért beszélnek.

A pandémia első hullámában fedeztem fel ezt a natúrkozmetikumot egy kedves barátom ajánlásának köszönhetően. Zsírosabb arcbőrömre pedig azt a tanácsot kaptam, hogy a Tavaszi megújulás, tisztító arcpakolást és levendula virágvizes arczselét próbáljam ki első körben. Arcbőröm szépen javult, a pakolást hetente kétszer tettem fel, az arczselét pedig reggelente, arcmosás után vittem fel az arcomra, így egész nap kellemes levendula illatot biztosított. Könnyen beszívódott, nem hagyott maga után kellemetlen érzést. Az arcpakolás zöldes színe vidámságot vitt a mindennapokba, és bár lemosása kissé időigényesebb volt, szépen megtisztította az arcomat.

A hatástól felbátorodva nyáron rendeltem egy illatos kókusz ajakápolót is, amely a kicserepesedett számat tette rendbe mindössze pár használat után. Illata nagyon visszafogott, textúrája pedig gyorsan beszívódó, így használata után bátran lehet alkalmazni rúzst is, hiszen nem csökkenti annak tartósságát. A POMPOM szappanok pedig örök kedvencek lettek a családban. Tisztítanak, hidratálnak, illatuk pedig órák elteltével is érezhető. Narancsliget ápoló kézkrémük kiváló termék, ha az embernek száraz a bőre. Az illata karakteresebb, mint a többi terméké, zsíros állaga ellenére pedig a száraz bőr pillanatok alatt magába szívja.

Összességében elégedettek voltunk a termékekkel, elérték esetünkben a kívánt hatást, a csomagokhoz járó kis ajándékok, a személyes levelek és a készséges tanácsadás pedig egy igen jó benyomást keltett bennünk, és további termékek megvásárlására ösztönzött.


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page