top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Közös érdek, közös cél, közös jövő!

Frissítve: 2021. ápr. 27.

A Rana Pláza 2013.04.24-én összeomlott, 1134 ember életét vesztette. A tragédia és a textiliparban zajló embertelen körülmények felhívták a világ figyelmét a változtatások szükségességére. Magyarországon 2017 óta működik a Fashion Revolution Hungary, amely tervezőket, gyártókat, márkákat fog össze és ezek mellett foglalkozik a fiatal generáció oktatásával is. A Fashion Diffusion Hungary önkéntes csapat célja, hogy támogassa és hangot adjon az itthoni mozgalomnak, hiszen közös érdeket és célt képviselünk. Ennek okán készítettünk egy kampányvideót, mellyel szeretnénk mi is felhívni a figyelmet az igazságtalanságra, a divatipar visszásságaira, mindazon emberekre, akik a ruháink mögött állnak és nem utolsó sorban a felelősségvállalásra is. A videóban idézzük a Fashion Revolution mottóját, és mi is szeretnénk a hazánkban 2017. óta működő Fashion Revolution Hungary csapatának munkáját erősíteni és másokat is arra buzdítani hogy csatlakozzanak itthon is ehhez a világméretű mozgalomhoz. "Mi vagyunk a Fashion Revolution!

Mi vagyunk az ipar és a fogyasztók, a világ polgárai:

Tervezők, oktatók, diákok, írók, az üzleti élet vezetői, politikusok, márkák tulajdonosai, kis- és nagykereskedők, gyártók, dolgozók, divatot kedvelők."

Még több információért látogass el a Fashion Revolution Hungary weboldalára:

Ennek szellemében csatlakozunk a kezdeményezésükhöz, amely a hazai közösség összehozását szorgalmazza, hiszen ezekben a nehéz időkben talán még fontosabb egymást támogatása és megismerése.

Csatlakozz Te is a kezdeményezéshez, olvasd el a részleteket és tarts velünk! A játékunk 2021.04.30-ig tart! Tervezők, Showroomok, Varrodák és a kreatív iparban dolgozók:


Mesélj a márkádról, mi megosztjuk! A részvételhez nem kell mást tenni csak azt, hogy vállalkozásotokat vagy márkátokat és annak esszenciáját poszt vagy sztori formájában mutassátok be. Ha kedvet kaptok, akkor engedjetek betekintést a színfalak mögé, hogy titeket is megismerjünk!

Mit kell tenned, hogy értesíts minket: - Jelölj meg minket a posztodban,sztoridban : @fashiondiffusionhungary @fashionrevolutionhungary - Használd a hashteg-jeinket: #egygondolat #egyérzés #egyközösség #FashionDiffusionHungary #FamilyMemberOfFashionDiffusion #FashionRevoultionHungary és az #Imadeyourclothes / #Imadeyourbag / #Imadeyourshoes / #Imadeyourjewellery hashtageket!

A játékban résztvevőkről készítünk egy cikket a Fashion Diffusion Magazin oldalára, egy márka bemutató hírlevelet és természetesen a közösségi oldalakon is megosztjuk! Amennyiben szeretnél élni a lehetőséggel nincs más teendőd csak az, hogy írj nekünk egy e-mailt a fashiondiffusionmagazin@gmail.com címre azzal a tárgyal, hogy “játszottam”. Április 27-ét követően felkeresünk téged a részletekkel kapcsolatban. Támogatóknak:


Mutasd meg kedvenc ruhadarabodat és meséld el történetét, vagy adj hangot a fenntarthatóság fontosságáról és a SLOW-ról! Osszátok meg kedvenc ruhadarabotokat és meséljétek el miért áll közel a szívetekhez, vagy meséljétek el milyen izgalmas emlék kapcsolódik ahhoz a bizonyos “anyaghoz”. Hiszen mindannyiunk szekrényében ott rejtőzik egy örök darab, amitől sosem fogunk elszakadni. Ragaszkodunk hozzá és addig hordjuk, amíg… Ha nem szeretnéd megmutatni, sebaj! Mit szólnál hozzá, ha hangot adnál a fenntarthatóság és a slow fontosságáról ? Legyen idézet, egy gondolat, vagy egy vélemény…Adj hangot neki, oszd meg velünk, és mi tovább osztjuk!

Mit kell tenned, hogy a hangod elérjen minket? - jelölj meg a posztban vagy a sztoriban : @fashiondiffusionhungary @fashionrevolutionhungary - használd a hashtag-jeinket : #egygondolat #egyérzés #egyközösség #FashionDiffusionHungary #FamilyMemberOfFashionDiffusion #fashionrevolutionhungary #fashionrevolution #Whomademyclothes


Közös érdek, közös cél. Építsük együtt,közösen a fenntarthatóbb jövőt!


Támogassuk együtt a közösségünket, töltsd le a képet, játssz velünk és hívd ki barátaidat!




Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page