top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Lady Spencer ihlette esküvő

Az esküvők csodálatos, megismételhetetlen alkalmak. Ritka pillanatok és ha minden jól alakul az életünk során, abban az esetben csak egyszer van lehetőségünk átélni őket. Olyanok, akár a szalagavatók egy végzős gimnazista izgalmas életében. Egy nap, amikor minden csak rólad szól. Percek, hosszú órák, amikor minden kíváncsi szempár csakis rád szegeződik és mindenki neked segít. Hosszú idő után végre először lélegzel fel mélyen, jólesőn, a szíved pedig olyan könnyű, hogy bármelyik pillanatban táncra perdülne.Én igenis vallom és hiszem, hogy egy nő sosem a felhajtás miatt megy férjhez és nem is ehhez ragaszkodik elsősorban az előkészületek során. Sokkal inkább a rá irányuló figyelem az oka. Kislánykorunk óta belénk nevelte a nagybetűs világ, hogy sugárzónak, tündöklőnek és hibátlannak kell lennünk, lehetőleg a nap 24 órájában. A környezetünk már megszületésünktől kezdődően azt várta el, hogy mi nők, mindig a figyelem középpontjában legyünk. Fáradhatatlan igyekezettel törekedtünk mindig a legjobbra, a legfájdalmasabb pillanatokban is kitartottunk és nem törtünk meg, mert ezt várták tőlünk. Mi pedig tökéletesek, feddhetetetlenek és szépek maradtunk minden nehézségünk ellenére. Lady Kitty Spencer elbűvölő esküvői fortélyai: tanulj egy finom, igazi hölgytől!

Diana hercegnő unokahúga, a fiatal és gyönyörű modell, Kitty Spencer valóra váltotta kiskori álmát: királynőket megszégyenítő, elképesztő esküvői ruhákat vonultatott fel a Michael Lewis iparmágnással kötött menyegzője napján. Igen, a királyi többes ez esetben nem fikció, hanem teljesen valós tény. Kitty Spencer ugyanis megálmodta, hogy nem csupán egy ruhában tündököl majd az esküvője napján, hanem több különböző, lenyűgöző stílusúban. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy KItty mindent, sőt még annál is többet megtett, hogy feledhetetlen divat nagykövetté válhasson az esküvője alkalmából.

Éppen ezért hatalmas megtiszteltetésként és örömként érhette Kitty-t, hogy még az esküvője előtt a Dolce & Gabbana luxus divatház globális nagykövetévé avanzsálták. Természetesen ezzel az előkelő címmel együtt járt az is, hogy a világhírű divatmárka számos exkluzív, teljesen egyedi és kézzel készített ruhával ajándékozta meg a leendő arát. Az ünnepek három napjának hagyományából számos ruhaköltemény mutatkozott be a nagy napon. Mindezt a boldog, elégedett ara csodaszép természetességével és egy lehengerlő helyszínnel, az itáliai Rómával fűszerezve. Az esküvő előtt a pezsgő, kultúrával és divattal gazdagon átitatott Firenzében ünnepelt Kitty a barátaival együtt.

A nagy nap előestéjén a menyasszony virágokkal hímzett babakék, lágyan szálló tüllruhával és egy dekoratív nyakékkel kezdte az ünneplést. Ezt követően egy viktoriánus ihletésű, magas nyakú, irigylésre méltó csipke ruhát választott az esküvői szertartásra.

Miután elhangzott a boldogító "igen”, virágos és kristályos selyemruhába öltözött. Ebben a ruhában, a látványos helyszín erkélyén, a barokk Villa Aldobrandinin keresztül, Rómára nézett. A felsoroltakon kívül még három további ruhát is bemutatott a Dolce & Gabbana vasárnap az Instagramon közzétett videójában, amely hűen kiemelte, hogy minden ruha ünnepli „a menyasszony szépségét, az Alta Moda iránti szenvedélyt és az alkalom abszolút örömét”.

Bizonyára sokunkban felmerülhetett az a kérdés, hogy Kitty miért vonzódik ennyire a különféle virágokért. A válasz egyszerű: mint minden angol, ő is nagy szenvedélyt táplál mindenféle és fajta szépség iránt. Ragaszkodik a nagy viktoriánius korszak örökségéhez és büszke a származására. A virágokkal pedig hazája értékes történelmi, művészeti és kulturális értékei előtt szeretett volna tisztelegni.

Érdekesség még, hogy a menyasszony nem viselte a híres Spencer Tiarát, amelyet nagynénje, Diana hercegnő viselt Károly herceggel esküvőjén. Apja, Earl Spencer nem volt ott, hogy végigvezesse a folyosón, a megtiszteltetés pedig testvéreire, Louis Spencerre, Althorp vikomtra és Samuel Aitkenre esett.


Gyönyörű magyar tervezői ruhák Lady Kitty Spencer stílusában

Amennyiben téged is lenyűgözött ez a kifinomult stílus, mindenképpen vess egy pillantást a következő két igazán tehetséges divattervező munkáira. Lady Kitty stílusának legfőbb hazai divattervezői képviselőit mutatjuk. Ruháikra jellemző a letisztultság és az elegáns megjelenés. Legyél Te is királynő a saját esküvődön, fedezd fel a magyar divattervezők csodálatos ruhakölteményeit!


Millaas Fashion: a stílus esszenciája

Kifinomult stílus, elegáns, nőiesség egy helyen. Egyedi, limitált darabszámú street wear, alkalmi és kézzel festett kreációk egy helyen Szentirmai Márta Szilviától.

Milyen ruhákat találsz a Millaas Fashion kínálatában?

Kézzel varrt és kézzel díszített alkalmi és luxury street wear kreációk limitált darabszámban.

Kézzel festett haute couture kreációink alkalmi és street wear ruhadarabjainkon is megjelenik. Főbb motívumaik a rózsa és a virág minta.


DAALARNA (Benes Anita)

DAALARNA kínálata folyamatosan újabb és újabb kreációkat készít. Lágy esésű, királylányos esküvői ruhára vagy egy letisztultabb alkalmi ruhára vágynál? A kívánságod nem álom többé, ugyanis Benes Anita valóra vált minden kérést és elképzelést.

Írta: Tollas T/Fashion Diffusion


23 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page