top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

LAST CALL! Tervezők, Designerek és Modellek, figyelem!

Már csak 1 nap és 2022. szeptember 20-án hivatalosan is lezárul az év egyik legmeghatározóbb hazai divateseményének, a Fashion Diffusion Hungary The Fashion Show-jának jelentkezési szakasza.

JELENTKEZZ, ha úgy érzed, itt az ideje, hogy a hazai divatvilág legjavának tagjaként te is megmutasd magad! Szakmai szempontok alapján, szakértő zsűri támogatása mellett zajló valódi megmérettetés. Igazi verseny, melynek kategóriagyőztesei a dicsőségen kívül ajándékokkal is gazdagodnak majd!A többfordulós szakmai és online megmérettetés, melynek csúcsán a Hollywood fénykorát idéző grandiózus red carpet event, maga a RaM Színházban megrendezésre kerülő The Fashion Show áll. Sztárok, csillogás, simogató vörös bársony, sejtelmes titkokat rejtő sarkok, libbenő szoknyák és Marilyn Monroe örökéletű mosolya egy tökéletesre szabott, mozgalmas és látványos estében. Tarts velünk!


JELENTKEZEM!


Mit kapsz a jelentkezésed mellé kifutó tervezőként?


✅ Teljes körű rendezvényszervezés (házigazdákkal, fellépőkkel, DJ-vel és technikával, modellekkel) az ‘50-es, ‘60-as évek Hollywoodjának stílusában.

✅ Összesen 20 db fényképet márkánként.

✅ Kb. 1 perces teaser videót készítünk a közösségimédia-jelenléted és marketingtevékenység céljából, amely az eseményünk hangulatát adja át.

✅ Komplex 2,5 perces videóanyag a teljes eseményről, amelyben Te is szerepelsz!

✅ Sajtókommunikáció.

✅ Hírlevél- és közösségi média kommunikáció támogatás.

✅ Grafikai anyagok készítése.

✅ Networking.


OTT A HELYEM!


Fontos tudnivaló! A divat épp olyan fontos, mint a tudatosság, ezért a 2022-es The Fashion Show bevételének egy része a Rex Kutyaotthon Alapítvány munkáját támogatja majd. Tegyél velünk együtt a kisállatok védelméért és a felelős állattartás fontosságának hangsúlyozásért, nevezz és gyere el te is!NE FELEDD: MÁR CSAK PÁR NAPOD VAN HÁTRA!

A jelentkezés 2022.09.20-án 24:00-kor végleg lezárul.


Élj a lehetőségeiddel, élj a tehetségeddel,

További kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal és írj nekünk az info@fashiondiffusionhungary.com e-mail-címre.

279 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


bottom of page