top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

LEXI: a VALBONA Leather új generációs táskája

A VALBONA márka immáron egybeforrt a minőséggel, a precizítással, és a praktikummal. Rajonganak a brandért a nők, akik már tudják: egy VALBONA táska egy örök darab. Aki egyszer belép a VALBONA csodálatos világába, azt garantáltan rabul ejt minden egyes darab. LEXI: az íves design

A LEXI táska új sziluettként születik meg a márka életében. Mint minden eddigi alkotásánál, a LEXI tervezésekor is a kifinomult nő igényei ihlették a tervezőt, így nem meglepő, hogy ezt a modellt is a praktikus megoldások és a stílusos megjelenés jellemzik. Ám, ezen túlmenően, a LEXI az ízig-vérig nőt jelképezi a tervező számára: az erős, gyengéd, tudatos, spontán, önálló, sikeres, kudarcokkal teli, romantikus és egyben racionális; praktikus és egyben bonyolult; érzéki és egyben rideg, a szabadságot nagyra értékelő….egy szóval, egy IGAZI NŐ.


A LEXI hűséges társa az egyedülállóan innovatív, UV-CASE névre keresztelt szemüvegtartó, amely nem csak funkcionális, de remek kiegészítője is lehet viselője outfit-jének. A szemüvegtartó úgy lett kialakítva, hogy a táskában is kényelmesen elférjen, és ugyanakkor a csuklóra is felcsatolható mint egy mini táska, amiben biztonságban tudhatunk egy olyan kiegészítőt, amely a szemünk védelmét szolgálja.

Az UV-CASE a kiegészítő még magasabb szintre emelte a VALBONA márka mostanra védjegyévé vált praktikus megoldásokat.


A VALBONA márkáról A Valbona Leather márka egy álmodozó kislány képzeletében született meg, aki 30 éves koráig mégsem mert az álmai után menni. Amikor 2016-ban Spanyolország utcáin sétált hirtelen elhatározásból bekopogott egy ajtón, és szembe találkozott későbbi mentorával, Pedroval. 2016 nyarán a márka Budapesten mutatta be debütáló kollekcióját.

2017-ben testvére, Blerta is csatlakozott a márkához marketingesként és mostanra a Valbona hite, a testvéri szeretet és támogatás, illetve a közös akarat hatására a LOVE BRAND-jük már nemzetközileg is elismert márkává vált. 2018-ban a Working Mom táskával az IDA - International Design Award-on harmadik helyezést ért el a kiemelkedő ötletért és kialakításért.

A VALBONA évről-évre képes megújulni a hölgyek igényeihez igazodva és azoknak eleget téve. A márka a magabiztos NŐnek tervez, aki tisztában van a stílusával és aki számára a táska mindenkori megjelenésének fénypontja. Legyen szó üzleti meetingről, vagy egy hétvégi városnézésről: a VALBONA tökéletesen képes illeszkedni a szettekhez.


A VALBONA célja, hogy olyan időtlen stílusos megjelenésű és praktikus megoldásokkal ellátott táskákat és kiegészítőket tervezzen és gyártson, amelyek megkönnyítik viselője mindennapjait és vele maradnak akár generációkon keresztül.

132 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A Met gála

Az esemény, amely szinte mindenki számára ismert, ahol Hollywood apraja-nagyja tiszteletét teszi minden év május első hétfőjén, több mint 70 éve. De mi is valójában ennek a nagyszabású rendezvénynek a

bottom of page