top of page
  • Szerző képeTóth Kriszta

Mivel lepd meg a szeretteidet idén?

Frissítve: 2020. dec. 14.


Az év legszebb ünnepe vészesen közeleg. S hogy idén inkább örömet okozzon, mint fejtörést, lássunk néhány szuper tippet az év végi költekezéshez.

www.unsplash.com

Természetesen a kézzel készített, egyedi ajándékok is remek meglepetésként fognak szolgálni a fa alatt, de ha nincs hozzá elég időd vagy türelmed, vess egy pillantást a családban bárkinek ajándékozható The Body Shop és Lush ajándékcsomagok valamelyikére. Csodás vegán és vegetáriánus termékeikkel nem csupán a családoddal teszel jót, de egyben a környezetvédelem felé is tettél egy apró lépést.

Ha a csomagolás miatt sem szeretnél aggódni, akkor válogass a Lush vidám csomagoló kendői között és töltsd meg valamelyiket illatos fürdőbombákkal a limitált karácsonyi verziókból. Anyukád nem csak ennek, de egy gondosan összeválogatott The Body Shop arcmaszk szettnek is biztosan örülni fog, apukádat pedig nyugodtan kényeztesd egy Kendermagolajos ajándékcsomaggal vagy egy Maca Root és Aloe borotválkozó szettel. Ha pedig igazi luxust szeretnél ajándékozni, vásárolj egy üveggel az Estée Lauder Advanced Night Repair méltán híres szérumjaiból és bárkinek is szánod a családban, egy igazi Jolly Joker termékkel leped meg. Imádni fogják a bőrápolásnak ezt a szintjét, hisz nem véletlenül zsebelt már be annyi díjat ez a kis üvegbe zárt csoda. Testvéreknek bátran ajándékozhatsz a Clinique 3 Steps termékekből, mellyel egy rövid, de hatékony arcápoló rutint csomagolhatsz el a fa alá. Ha pedig tisztában vagy, milyen bőrtípusa van a tesóknak állíts össze egy szuper szérummal ellátott hidratálókrémet a Clinique ID termékcsaládból. Válassz egy alap krémet, majd a bőrproblémáknak megfelelően egy aktív koncentrátumot és el is készült a tökéletes karácsonyi ajándék. A sima nappali krémek mellett, most egy hidratáló BB krém alappal is összekombinálhatod kedvenc hatóanyagaidat. Ha a családot le tudtad jöhetnek a barátok!


A barátokkal kicsit mindig nehezebb az ajándékozás, így ha nem tudod mi az, amit szívesen visel a bőrén, válassz általános termékeket, mint a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, ami nem csak az esti és reggeli arctisztítást teszi könnyebbé, de rengeteg sminkes esküszik rá sminklemosóként is. A csomagban elrejthetsz még egy mennyei illatú Yankee Candle-t is, amivel pedig egyszerűen nem lehet mellélőni a téli időszakban. Hisz ki ne szeretné édes, karácsonyi illatok közepette nézni a kedvenc karácsonyi filmjeit? Mivel most nem nagyon van lehetőség csak ottalvós bulikat szervezni a csajokkal, így bedobhatsz az ajándékok közé egy Glam Glow arcmaszk válogatást is, vagy a drogériák polcain is megtalálható fátyolmaszkok közül egyet, ami garantáltan feldobja majd a hangulatot azokon a bizonyos filmezős estéken! Ugyanígy örülni fognak egyébként a hideg napokon szintén hasznos Burt’s Bees ajakápolóknak, melyek csodás illatokban és színezett verzióban is megtalálhatóak most már.

www.unsplash.com

Nagy bajban vagy, mert fogynak a napok és a barátnődnek semmilyen ötleted sincs még? Ne aggódj! Inkább válogass neki Jeffree Star termékeket és te leszel a sztár a fa alatt. Ha szeret sminkelni, akkor nem tudsz hibázni valamelyik hátborzongatóan szép Jeffree palettával, vagy a különlegesebbnél különlegesebb színekben kapható folyékony rúzsaival. Esetleg válassz hozzájuk még egy ragyogó highlighter-t, hogy feltegye a koronát az ünnepi fényekre. Apropó korona, ha esetleg nem hozná lázba a kedvesed sminkelés varázslatos világa, lepd meg a Kérastase luxus hajápoló termékeivel. Egy hajvégápolónak, balzsamnak mindig van hely egy lány polcán. Ráadásul ezzel a márkával szalon minőségű ápoltsággal hagyhatja el párod a fürdőszobát.

www.unsplash.com

Természetesen akkor sem kell kétségbeesni, ha szíved férfija adja fel neked a leckét ajándék vásárlást illetően. Nem használ semmilyen krémet? Nem az a kencés típus? Tedd azzá! Válaszd neki a Douglas Adventi Kalendáriumát férfiaknak és segíts , hogy felfedezze a bőrápolás fontosságát. S hogy hol lesz ebben az öröm? Nos, te nyersz magadnak egy bababőrű férfit, ő pedig a jutalomcsókokból majd megtanulja, hogy megéri napi kétszer 10 percet foglalkoznia magával.

345 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page