top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

A magyar Noōr Fashion Hungary márka – Mit érdemes tudni Róluk?

Isteni fényesség – Noōr arab nyelvű jelentése. A márka célja pontosan ebben rejlik, hogy a jól kiválasztott ruhát viselve ragyogóvá váljunk, amit mások is észrevesznek rajtunk. Emellett fő missziójuk a változatosság, ami a tapasztalatok alapján minden nőt gyönyörködtet.

A ruhákra művészi eszközként is gondolhatunk, amellyel szabadon tudjuk saját személyiségünknek megfelelő egyedi stílusunkat kialakítani, megformálni. A Noōr márka által tervezett darabok olyan magabiztos nőknek készülnek, akik igénylik a minőséget, a kényelmet, az egyediséget és a folyamatos megújulást, kedvelik az egyszerű szabásvonalakat, amelyek esetében a minimalizmus semmiképpen nem egyenlő az unalmas szó jelentésével.


A Noōr kollekciói arról is ismertek, hogy kialakításuk közben fontos szempont, hogy náluk a legváltozatosabb testalkattal is mindenki meg tudja találni a hozzá passzoló darabokat. A márka tulajdonosának, Balán-Molnár Emesének az is lényeges, hogy a ruhák, kiegészítők kiválasztása által megtaláljuk önmagunkat, segítségül tudjon szolgálni az öltözék abban, hogy merjük kifejezni a bennünk élő ezerarcú nőt, aki sokszínűségével, egyéniségével, hétköznapi eleganciájával varázsolja el környezetét. A ruhák Budapesten készülnek, kisebb darabszámban: munkahelyeket termelve, és a hazai gazdaságot erősítve ezzel.
Változatosság, egyediség, minőség, életteliség,- ez tehát a Noōr Fashion Hungary, melynek kollekciói a hordhatóság jegyében készülnek, darabjai a modern, városi nők alapgardróbjába illenek. Próbáld fel ezeket a csodás különlegességeket Budapesten az Alleeban található üzletükben, ahol januárban ráadásul rendkívüli kedvezményekkel várnak Benneteket!


Elérhetőségek:

85 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


bottom of page