top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Pályát módosított… Molnár Nini

Frissítve: 2021. dec. 7.


Molnár Nini 1991-ben született Budapesten, tizennégy éves korától modellkedni kezdett, így a világ különböző tájain megfordult: élt Miamiban, járt New Yorkban és Milanoban is. Nem sokkal ezután úgy döntött, hogy édesapja nyomdokaiba szeretne lépni, így a modell szakmát maga mögött hagyva a továbbtanulás felé vette az irányt.


Az egyetemi éveit az Egyesült Királyságban, Londonban töltötte, ahol business management szakon végzett, majd pedig marketingből szerzett mesterdiplomát. Utána egy cégnél kezdett dolgozni, ahol már megfogalmazódott a fejében a váltás, a saját márka alapításának gondolata. 2015-ben egy Instagram poszttal indította útjára első táskáját, amely egy mongóliai bárányszőrből készült, Pombag névre keresztelt pompon alakú táska volt. A márka nagyon rövid idő alatt egyre nagyobb sikereket ért el és máig hatalmas népszerűségnek örvend az influenszerek és sztárok körében is. A cél már ekkor a nemzetközi piacra való kikerülés volt, hogy a NINI MOLNAR egy nemzetközileg elismert márka legyen, illetve a környezettudatosság is fontos szempont a kollekciók tervezésénél és kivitelezésénél.

A márka a magabiztosságot és a pozitivitást képviseli. A kiegészítőkkel könnyen fel lehet dobni egy egyszerű, monokróm outfitet is, egy különleges cipő, egy extra táska rögtön odavonzza a tekintetet. A táskáival önbizalmat szeretne adni a vásárlóinak, hiszen a színes daraboknak és a különleges formáknak köszönhetően sokkal magabiztosabb és jobb formájukat tudják nyújtani a mindennapokban. Olyan nőnek tervez, aki hisz magában és kiáll az álmaiért. Egy modern, lázadó nő, egy kis régi, ’70-es évekbeli hollywoodi lélekkel megfűszerezve.

A termékek legfőbb inspirációs forrása Nini személyes élete, tapasztalatai, utazásai és élményei. A táskák és ruhadarabok egyik fő mintaeleme az N betű és a csillag motívum, amely a tervezőnek a szerencsét szimbolizálja.


Az első modellt gyorsan követte a többi pompon alakú darab, majd a Sunbag, egy igazi könnyed, fonott, nyári táska, amelyet az olasz nők életérzése és stílusa inspirált. 2017-ben megnyerte a Glamour Women Of The Year, az év kiegészítőtervezője díjat, majd nem sokkal később megnyílt első üzlete, amely a Nini’s Pop Up fantázianevet viseli. Termékei 2018-ban már hivatalosan is kaphatók lettek a new yorki Soho egyik legfelkapottabb környékén.


Ugyanebben az évben közreműködött a Je Suis Belle, az Elle Fashion Show-n debütáló őszi kollekciójában. A kockás anyagok, a műszőrme és az állatminták által dominált outfitek remekül harmonizáltak a Nini által tervezett kiegészítőkkel. A táskákat utólag, külön a kollekcióhoz tervezte, a különleges darabokat így egyenesen a Je Suis Belle kreációi inspirálták.




127 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page