top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Szülővárosáról nevezi el legújabb kollekcióját az OBALOGH tervezője

Frissítve: 2021. nov. 29.

A márka vezető tervezője és tulajdonosa Balogh Orsolya kedves ajándékkal készül vásárlóinak, hiszen az OBALOGH egyéves évfordulója alkalmából új, „mini – kollekciót” indít m– SALKA néven, Mátészalka után. A darabok mind fenntartható pamutból készülnek, ismertetőjegyei a letisztultság, és pasztell színek.

Kép forrása: OBALOGH


Miért pont a szülővárosodról nevezted el a kollekciót?

Szerettem volna egyedi lenni ebből a szempontból is, hiszen még nem találkoztam olyan tervezővel, aki egy magyar kisvárosról nevezi el a kollekcióját. Igyekeztem visszaadni Mátészalka hangulatát legújabb fotózásunk alkalmával, mely egyik helyszíne a mátészalkai mozi volt. Több híres személyiség neve kapcsolódik a városhoz, mint pl Tony Curtis, Zukor Adolf, illetve itt gyulladt ki először közvilágítás az országban, szóval érdemes megemlíteni ezt a helyet a ruháimon keresztül is.



Kép forrása: OBALOGH


Kiknek ajánlod a kollekció darabjait?

Az első etap darabjai elsősorban utcai viseletre alkalmas, kényelmes darabok az eddig megszokott OBALOGH stílusú kisestélyikkel ellentétben. A szatén után most a lenvászon került napirendre, s mivel én is a zero waste vonalat képviselem, így minden darabot igyekszem hasznosítani. A megmaradt darabokat pedig szívesen felajánlom társ-tervezőknek. Hamarosan a férfi vonal is megjelenik az m – SALKA by OBALOGH kollekciójában, viszont ezt tavaszi időszakra időzítem.



Kép forrása: OBALOGH


Hol érhetik el az új kollekciót vásárlóid?

A kollekció az OBALOGH első születésnapján debütál, melyet megünnepelve designer napot tartunk a ZOÉ designer showroomban. Itt én is jelen leszek, így személyesen is találkozhatnak velem ügyfeleim. December 3-án kerül megrendezésre az esemény, melyre mindenkit szeretettel várunk a Kálvin téren, de ha mégsem tudnátok eljönni, akkor a webshopban is megtalálhatóak lesznek a kollekció darabjai. A tervezőt az alábbi linkeken érheted el:


854 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page