top of page
  • Bora Fanni

Tarot kártyák kicsit másképp! Ez a designer verzió neked is tetszeni fog.


Manapság mindannyiunknak szüksége van valamiféle interakcióra, ami nem csak a felszínes, média által támogatott portálokról, celeb világról szól, hanem igaz, emberi megnyilvánulásokról, érzésekről, őszinte gondolatokról.

A divattervező és művész, Bernhard Willhelm és a digitális, kreatív tervező, Andrew Sinn Tarot alkalmazása ragadja el az embert. Napokig szórakoztatja felhasználóját a jóslatok kiolvasásával ez a Tarot kártya applikáció. A játék 78 fotóval ellátott lapot tartalmaz; ezek közül több, mint 36 kép Bernhard két évtizedes saját gyűjteményéből származik. Inspirációját saját dél-német kultúrájának széles skálájából, valamint a japán hagyományos öltözködésből meríti, egy kis sporttal és eklektikával keverve. Ezt az élettörténetet olyan fényképekkel meséli el, amelyek az életének elmúlt 20 évének különböző szakaszaiból származnak. A német designer ismert szokatlan szezonális kollekcióiról, ahol installációkat, előadásokat használ a végeredmény érdekében.

Fotó: Instagram @delicious.toys @bernhardwillhelm

“Kíváncsi vagyok, mi történik a divatom és a Tarot metszéspontjában. Hogyan viszonyulnak majd az emberek a munkámhoz, amikor az meg van töltve ezzel a további mondanivalóval? Számomra a tarot nem a jövendőmondásról szól, hanem egy játékos eszköz, amely segít abban, hogy elhatározzuk magunkat a kapcsolatainkról, a munkánkról, magáról az életünkről. Szeretném, ha az emberek inspirációt éreznének arra, hogy elmélkedjenek azon, hogy kik ők, kik akarnak lenni, és hogyan akarják kezelni az élet kihívásait. ” - osztotta meg Willhelm.







Borítókép: Fotó: Instagram @delicious.toys @bernhardwillhelm

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A Met gála

Az esemény, amely szinte mindenki számára ismert, ahol Hollywood apraja-nagyja tiszteletét teszi minden év május első hétfőjén, több mint 70 éve. De mi is valójában ennek a nagyszabású rendezvénynek a

bottom of page