top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Valentin-nap a ZOÉ Showroomban

Tudtad, hogy a Valentin-nap Szent Bálint nevéhez fűződik eredetileg, aki többek között a szerelmesek védőszentje volt? Magyarországon csak szórványosan alakult ki ennek a szentnek a kultusza, de ezen napnak a megünneplése hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Kép forrása: PLAYAME

Ennek apropóján szeretnénk egy jó hangulatú rendezvényre invitálni Benneteket a ZOÉ Showroomjába, ahol megannyi izgalmas program, na meg persze számos magyar tervező különleges darabjai közül válogathattok, esetleg nálunk szépülhettek!

A szerelmesek ünnepén minden érkezőt ajándék bájitallal várunk, vásárlásod mellé pedig jár egy kis nyalánkság a Dolcezza süteményműhely jóvoltából, akik természetesen azt is biztosítják, hogy kedvesedet ezen kívül is meg tudd lepni egy kis finomsággal. A még varázslatosabb nap érdekében az esemény másik rendhagyó vendége Kissné Weidinger Veronika, aki az erre nyitottaknak tarot kártyából fogja megmondani, hogy mi vár Rád/Rátok az elkövetkezendő időszakban. Ha kíváncsi vagy, hogy mit tartogat Számodra a jövő, akkor okvetlenül itt a helyed! Lássuk az akciókat, amelyek kizárólag ezen a napon lesznek érvényesek: - Minden LOVE feliratú Vincells borékszer -20% kedvezménnyel vásárolható meg. - Minden új kollekciós bordó ZAPI női bodyra, -20% kedvezmény jár. - Minden PLAYAME piros edző, és fürdőruha -20%-al kedvezőbben vihető haza. - És minden REBIRD telefontok -50%-al kedvezőbb áron vásárolható meg.

Időpont: 2022.02.14, 12:00-20:00 Helyszín:1091 Budapest, Üllői út 3.

Mi már izgatottan várjuk ezt az egyedülálló napot, ahol reméljük Veled is találkozhatunk! Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/3090002997891110?ref=newsfeed


24 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page