top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Hazai vállalkozókat támogat a ZOÉ Showroomja

Az esküvői szektor támogatása végett szervez eseményt 2022.03.12-én a ZOÉ Showroomja, ahova a házasulandó fiatalokat, családtagjukat, barátaikat várják.A rendezvényen több hazai tervező áll rendelkezésre annak érdekében, hogy tanácsaikkal az esküvőre készülők segítségére lehessenek: így lehetőséget biztosítanak arra, hogy akár egyedi ruhakölteményeket is megálmodhassanak maguknak a nagy napra. A résztvevők között olyan brandek is képviselik magukat, akik nem a menyasszonyokra, hanem a koszorúslányokra, továbbá az örömanyákra is gondolnak: így lesz teljes a kínálat! A ZOÉ Beauty csapatából nem más érkezik, mint Majnik Mónika, aki oktató mesterkörmös. Bemutatja a legújabb trendeket, mindemellett lehetőség nyílik arra, hogy időpontot foglalhassanak Hozzá a menyasszonyok. Mónika hazai körmösöket oktat, szakmailag elismert: így jó szívvel ajánljuk azoknak, akik nem bíznák a véletlenre a nagy napot! A helyszínre érkezik a Wonderland Dekor is, akik feledhetetlenné teszik kínálatukkal az eseményeket: Náluk csak a fantáziátok szabhat határt! Márkák, akik az eseményre érkeznek:

CHARMINA LA GITANILLA FLAMENCA MILLAAS LILIARM PROJECT ALMINKATOPIA WONDERLAND DEKOR MAJNIK MÓNIKA

Támogatóink, akik nélkül az eseményünk nem lenne teljes: HUNGARIA, akik az esemény buborékbeszállításáról gondoskodnak. VÖSLAUER, akik a felfrissülésünket 100%-os rePET palackból kínálják. ABSORICE: akik ízletes, vegán desszerttel várják az érkezőket.

Az esemény címe: 1091 Budapest, Üllői út 3. (ZOÉ Fashion&Beauty&More) Esemény dátuma: 2022.03.12. szombat, 14:00-19:00 Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/457156965816157

91 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page