top of page
  • Szerző képeTóth Kriszta

Divat és szépségápolás egy helyen; ismerjétek meg a ZOÉ Fashion&Beauty&More-t!


A ZOÉ Fashion&Beauty&More egy igazán különleges showroom Budapesten; a hazai tervezők termékei mellett ugyanis megtalálhatók különféle kozmetikumok és szolgáltatások is.

A showroom-ban található összes márka környezettudatos és a slow fashion jegyében dolgozik. Fontos számukra a fenntarthatóság, így igyekeznek zero waste módon előállítani a termékeiket. A ZOÉ-ban a következő tervezők alkotásaival találkozhattok, ha ellátogattok a Dembinszky utcába: ANDREA ZIMITS, CHARMINA, HUSEW, JANKA, KOLOKOLO, KONYSSA, LILIARM PROJECT, MARSCHA, PLAYAME, ZAPI. Rengeteg izgalmas ruha, táska, kiegészítő és ékszer között válogathatnak a divat szerelmesei. A showroom-ban természetesen van lehetőség a próbálásra, illetve egyes márkák teljesen egyedi méretezésre is legyártják a kiválasztott darabokat. Kozmetikumok terén olyan natúrkozmetikai márkák termékeit próbálhatjátok ki, mint a SOINS, OLIVE&OLIVA és a NEONATURE.

A ZOÉ azonban nem csupán kiállítótere a fent említett márkáknak; a showroom click&collect elven működik, ami egy plusz lépés a fenntarthatóság irányába. Ezzel a módszerrel a vásárlást intézheted online, majd személyesen átveheted a kiválasztott termékeket az üzletben. Ezáltal is csökken a vásárlással és csomagolással járó hulladék.

Mivel lehet még fokozni a showroom-ban eltöltött időt? Kardos Kitti sminkes és Kiss Titanilla műkörmös várja, hogy az újonnan szerzett ruháid és kiegészítőid mellé feltegyék gyönyörű munkáikkal a tökéletes csajos napra a koronát. Kitti a sminkelés mellett szemöldök stylinggal is foglalkozik, Titanilla pedig építést is géllakkozást is vállal.


Fotók: Instagram @zoe_budapest


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A Met gála

Az esemény, amely szinte mindenki számára ismert, ahol Hollywood apraja-nagyja tiszteletét teszi minden év május első hétfőjén, több mint 70 éve. De mi is valójában ennek a nagyszabású rendezvénynek a

Comments


bottom of page