top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Zoska: PÁRIZSI ÉLETÉRZÉS BUDAPESTEN


Forrás: www.zoska.hu


"Van egy hely a belváros szívében, egy csendes kis utcában, ahol egy különleges kávézó vár rád.”

Ezt olvashatjuk a budapesti Zoska reggeliző kávézó honlapján kutakodva. A Ferenczy István utcára kanyarodva rögtön megpillanthatjuk a kis székekkel és asztalokkal tarkított járdarészt. Belül egy kis galéria, színes bútorok, kényelmes fotelek és hangulatos kis sarkok várják a látogatókat, akár közvetlenül a kirakatban, hogy a nap legfontosabb étkezései még hangulatosabb teljenek.

A kávézóban nem lehet előre asztalt foglalni, bármikor érkezünk, biztosan találnak nekünk helyet és a honlapjukon ( www.zoska.hu) megtalálható a menü is, így akár jó előre ki tudjuk találni, hogy akad-e számunkra megfelelő választási lehetőség. Vegán és vegetáriánus ételeket is kínálnak, illetve van lehetőség alternatívákkal kérni az italainkat is. A kedves és segítőkész dolgozók bármikor a rendelkezésünkre állnak, hogy minden gördülékenyen menjen.


Forrás: www.zoska.hu


Én egy pénteki napon, munka előtt látogattam el a reggelizőbe, hogy frissen induljon a nap. A „teraszon” foglaltam helyet és élveztem a kora reggeli napsugarak simogatását, miközben a város már régen felébredt: mindenki dolgozni indult, kutyát sétáltatni vagy épp pár falatért a sarki boltba. A Károlyi kert közelében ülve, a hatalmas, historizmus korabeli épületek ölelésében azonban, mindennek ellenére az embernek olyan érzése támad, mintha egy nyugodt kis francia kávézóban ücsörögne.


Forrás: www.zoska.hu


A számos izgalmas és ízletes választék közül én ezúttal egy limonádét és egy bulgur salátát fogyasztottam el, a reggeli hírek és értesítések olvasgatása közben. Minden nagyon ízletes volt, noha egészen korán érkeztem, nyugodtan el tudtam fogyasztani a rendelésemet, minden nagyon gyorsan elkészült- habár hozzá kell tennem, ez étel és ital függvénye.

A frissítő étkezés közben olvashatunk, beszélgethetünk, dolgozhatunk, tanulhatunk, hiszen a nyugodt környezet garantált, utána pedig tehetünk egy levezető sétát a Károlyi kertben, illetve a környező kis utcákban, ha időnk engedi.

Források:


14 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


bottom of page