top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

ZOÉ Fashion&Beauty&More SHOPPING NIGHT meghívó // „Kint az új bent”

Frissítve: 2021. máj. 27.

Csatlakozz hozzánk május 28-án 18:00-22:00 között a ZOÉ Fashion&Beauty&More SHOPPING NIGHT eseményéhez, ahol a kellemes hangulat, az élő zene és a finom pezsgő mellett 12 hazai designer termékeivel várunk.



A jelenleg érvényes járványügyi szabályozások – és minden vendégek biztonsága – okán a rendezvényt a ZOÉ belső udvarán rendezzük meg. A vendégek a közel 200 négyzetméteres szabad területen kényelmesen beszélgethetnek, nézelődhetnek és megcsodálhatják a természetközeli dekorációt, amely a Bree Virág munkáját dicsérik. A belső designt az érintetlen természet, a virágok és a zöldellő mezők, valamint a város esti fényei ihlették – garantáljuk, hogy a látvány felejthetetlen élményt nyújt majd. A helyszínen profi fotósokból és videográfusokból álló csapat készít felvételeket, továbbá lehetőségetek lesz az általunk készített selfie kerettel a legjobb barátoddal, barátnőddel elkészíteni az új kedvenc fényképeteket.


A szolid zenei aláfestésről Rising Star első szériájának nyertese, Várhegyi Lucas Palmira és társa Felleg Tician Dominik gondoskodik, akik egy akusztikus koncerttel szórakoztatják az érkezőket. Az est leszálltával pedig DJ ZSOLÓ gondoskodik a jó hangulatról.


Az esemény alatt természetesen a tehetséges magyar tervezők lesznek a középpontban, akiknek gyönyörű ruháit, kiegészítőit és fehérneműit akár a helyszínen is megvásárolhatják a vendégek. Az est hivatalos buborék beszállítója a HUNGÁRIA pezsgő: koccintsunk együtt erre a csodás eseményre! Kiállítóink: ANDREA ZIMITS

ZAPI OBALOGH CLOTHING A helyszínen a professzionális sminkeket:

KARDOS KITTI MAKEUP&SFX ARTIST készíti. Támogatóink:


HUNGÁRIA

ZAX HUNGÁRIA AWEN COLLECTION

VÖSLAUER

VIWA VITAMINWATER SOMERSBY VELIA CANDLES

FASHION DIFFUSION HUNGARY


Sok szeretettel várunk! ZOÉ Fashion&Beauty&More 1071 Budapest, Dembinszky utca 32.


73 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page