top of page

STYLING

legymodell

Légy modell egy napra

Néhány ütős Insta-képre van szükséged vagy a családoddal, pároddal tervezel közös fotózást?
A legjobb helyen jársz! Profi fotósaink rendelkezésre állnak, mi pedig megadjuk neked ugyanazt a hátteret erre a napra, amit egy gyakorló modellnek is. Stúdió, fotós, sminkes és fodrász, valamint teljes styling. Fontos, hogy ez a napod a legjobban teljen, ezért előzetesen minden felmerülő kérdésedre válaszolunk és természetesen mindent közösen tervezünk meg. A jó hangulatot pezsgővel garantáljuk! 

fashion diffusion hungary
fashion diffusion hungary

Fashion Stylist

Fashion stylint szolgáltatásunkat ajánljuk azoknak,
akik reklámokhoz, divatbemutatókhoz vagy média megjelenésekhez keresnek munkatársat.

Fashion stylist igénybevételekor főleg üzleti jellegű megkereséseknek teszünk eleget, ezért inkább vállalkozások, produkciók megkereséseit várjuk.

fashionstylist
alkalmi

Alkalmi Styling

Legyen szó akár hivatalos eseményről, divateseményről, segítünk megtalálni azt a személyre szabott összeállítást, ami akár egy adott esemény dress-codejához megfelelő, vagy igény szerint később is hordható. Alkalmi styling szolgáltatásunk keretében egy személyes - akár közös vásárlással is egybekötött - tanácsadáson vesznek részt ügyfeleink, amit egy közös konzultáció előz meg, hogy a lehető legjobban fel tudjuk mérni az igényeket és minden felmerülő kérdésre és kétségre választ tudjunk adni.

fashion diffusion hungary