SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Brand Menedzsment

Induló brand, vagy már régebb óta piaci szereplő vagy?

Brand Menedzsment szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik azon gondolkodnak, hogy saját márkát indítanak és nem szeretnék a brand építést és managementet saját maguk kézben tartani vagy a már meglévő stratégiájukat tovább szeretnék  erősíteni.

Az összes ide tartozó legtöbb területet lefedjük, kezdve az arculattervezéstől és az image kialakításától a stratégiák megtervezésén át a közösségi média jelenlétig és a marketingig. A brand management megtervezésén kívül tanácsadást is vállalunk.

Weboldal készítés

Hiányzik egy jó weboldal, de nem sablonokkal szeretnél dolgozni és a HTML kódolás sem az erősséged?
Mi megtervezzük, összerakjuk, megszövegezzük! Természetesen mindezt úgy, hogy az egyedi igényeket figyelembe vesszük. Ha pedig tovább terjeszkednél a virtuális térben, akkor webshopodat is elindítjuk!

 
 

Fotózás & videózás

Egy új kollekció színrelépésekor talán a legösszetettebb és legfontosabb pont egy jó kampány anyag elkészítése. A lookbook fotózások mellett különböző videóanyagok forgatását és az ehhez kapcsolódó social media tartalmak kreatív megvalósítását is vállaljuk. A gördülékeny lebonyolítás miatt csapatunkat kreatív director, stylist, valamint sminkeseink és fodrászaink erősítik. A személyes igények mellett szem előtt tartjuk az adott brand image-hez illő vizuális megjelenést. Ezáltal hosszas konzultáció során közös döntés alapján választjuk ki a megfelelő stílust és helyszínt.

PR

Meg van minden ami ahhoz kell, hogy a brand kilépjen a piacra? De bizonytalan vagy abban, hogy milyen eszközökkel és kommunikációs stratégiával tedd meg mindezt?
PR szolgáltatásunk ezeknek az eszközöknek a megtalálásában segít. A közös  munka során elmélyülünk a sajtómegjelenések, a weblapok és a social media világában, hogy megtaláljuk a lehető legjobb kommunikációs stratégiát ügyfeleinknek. Ezek mellett a fogyasztók és a márka közötti kapcsolatépítést is elősegítjük különböző eseményeken.

 
 

Eseményszervezés

Akár kisebb, akár nagyobb volumenű esemény, a szervezést teljeskörűen vállalja a Fashion Diffusion csapata. A márka bemutatás és a klasszikus sajtó események mellett olyan különleges igényeknek is eleget teszünk, mint a pop up-ok vagy a trunk show-k lebonyolítása.

 

Divatbemutató

Egy márka, tervező életében az egyik legnagyobb esemény egy új kollekciót bemutató fashion show. Addig azonban rengeteg apró lépés, szervezési feladat van, ameddig fényárba borul a kifutó és megindul a modellek sora. Ezeket a feladatokat veszi át csapatunk egy-egy divatbemutató szervezése során: modell casting, a különböző look-ok átbeszélése és megtervezése, koncepció és vizuál kialakítása, valamint az esemény PR-ja. Kiemelten fontos számunkra, hogy minden fashion show egyedi és személyre szabott legyen, ezért a minket megbízó márka nagyságától függően alakítjuk a részleteket, ezért kisebb márkáknak sem kell megijednie a kifutóra állástól.

Kérj árajánlatot
arrow&v

Köszönjük az árajánlatkérést, csapatunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!