top of page

Jogi Nyilatkozat 

Általános tájékoztatás.
A www.fashiondiffusionhungary.com weboldal (a továbbiakban: weboldal) tulajdonosa és üzemeltetője a Zsanita-FD Kft. (a továbbiakban: Tulajdonos). A weboldalt önkéntes csapat üzemelteti, a divatipar támogatásáért és szebb jövő
kialakításáért. 

Tájékoztatjuk, hogy a jelen Jogi Nyilatkozatban foglaltakat a www.fashiondiffusionhungary.com weboldal használatával elfogadja.

Azzal, hogy belép a www.fashiondiffusionhungary.com oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

Szolgáltatásaink
A weboldalon megtalálható "Magazin" menüpont:

A Fashion Diffusion Hungary online Magazinon keresztül ingyenesen széleskörű információt és olvasnivalót kínál. A célközönségünk számára a divatipar, divathírek, divatvilágban tevékenykedőkkel készített interjúk, tervezői portfóliók, szépségápolás és életmód témakörökben szolgáltatunk érdekes és hasznos információkat. A Weboldalon található valamennyi tartalmat a közzététel előtt gondosan megvizsgálunk és igyekszünk minél megbízhatóbb információkat adni az adott témában. De felhívjuk a figyelmet arra, hogy valamennyi közzétett tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, annak teljességéért és megbízhatóságáért Tóth Anita Zsanett, a tulajdonos és egyben a  Fashion Diffusion Hungary kizárja a felelősségét. Az esetleges szépségtanácsok vagy egyéb tippek, tanácsok megbízhatóságát nem tudjuk garantálni. Kérjük, hogy azokat mindenki a saját felelősségére alkalmazza.

Amennyiben részletes információt szeretne kapni e-mailes értesítésben jelezze.
info@fashiondiffusionhungary.com

Szerzői jog
A weboldal, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az Alapító tulajdonában állnak, átvétele erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. A weboldal híranyagai a lapra való hivatkozással idézhetőek. Ezek mellett felhasználunk olyan harmadik féltől szerzett fotókat, melyek más szellemi tulajdonához tartoznak. Minden ilyen fotó harmadik félhez tartozik, melyeket kreditekkel jelölünk meg. 

A Fashion Diffusion Hungary pontos és hiteles információ közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Lehetőség jogszerű tartalomátvételre:
A honlapon található cikkekre mutató link más honlapon szabadon elhelyezhető, azonban a mutatott cikk bármely részének közléséhez a Fashion Diffusion Hungary (info@fashiondiffusionhungary.com) előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges. A mutatott cikk átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg a honlapon. A hivatkozás lehet szöveges vagy grafikus link.

Fontos információk
A weboldal semmilyen tartalma és ehhez köthető e-mailek nem tekinthető szerződéses ajánlattételnek.

 

A weboldalon megjelenő információk, adatok, feltételek jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Tulajdonos, Zsanita - FD Kft felelősséget nem vállal.

 

A Tulajdonos nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal és az ott található információk használatából, vagy azok használatra alkalmatlan állapotából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, a weboldal nem megfelelő működéséből, üzemzavarából,  információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be. Az esetleges szépségtanácsok vagy egyéb tippek, tanácsok megbízhatóságát nem tudjuk garantálni. Kérjük, hogy azokat mindenki a saját felelősségére alkalmazza.

Harmadik személyek által készített tartalmak
A Tulajdonos kiemeli, hogy az oldal egyes részei harmadik személyek által készített tartalmakon és információkon alapulnak, amelyeket jóhiszeműen használunk fel a következő közösségi oldalainkon: 

Weboldal: www.fashiondiffusionhungary.com
Instagram: https://www.instagram.com/fashiondiffusionhungary/
Facebook: https://www.facebook.com/fashiondiffusionhungary

A harmadik féltől szerzett képek forrását igyekszünk a lehető legpontosabban felkutatni, megfelelően feltüntetni kreditek megjelölésével annak jogi tulajdonosait. Nem áll szándékunkban szellemi tulajdonjog sértés, valamint tiszteletben is tartjuk ezeket. Ennek okán, ha harmadik féltől származó tartalmakban (legfőképpen fotók)  a kreditjeink hibásak vagy szellemi tulajdonjog gyanúja merül fel  kérném első körben az email-es értesítésüket a info@fashiondiffuionhungary.com,
 

Kapcsolódó honlapok
A weboldal tartalmaz olyan kapcsolódási pontokat (linkek, hivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.


A kapcsolódó honlapokhoz a weboldal csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

 

Jogkövetkezmények
A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Tulajdonos haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket, legyen az polgárjogi, és büntetőjogi vagy egyéb vonatkozású.
A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az erre vonatkozó mindenkor hatályos jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni.


A Jogi Nyilatkozat megváltoztatása
A Tulajdonos fenntartja jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyet saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.

A www.fashiondiffusionhungary.com és a www.fashiondayspa.com weboldalra feltöltött saját tartalmak (szöveges
és vizuális) felhasználása tilos, hivatkozás ellenében is. Képek, videók, és szövegek használatához a Zsanita-FD Kft engedélyezési dokumentációjával kell rendelkeznie. 

 

Fashion_Diffusion.png
bottom of page
https://cooltix.hu/event/6593022ab77c1455edf2c38e?fbclid=IwAR0ZIUrS3ev3wEA4NAugmXG-rrS1ocmNQYRcS-Kg-1ShGZbGd-ryNed6Elw