top of page

V. Fashion Diffusion - POP UP STORE DESIGNERS

Ismerd meg a POP UP STORE-ban részt vevő tervezőket és kollekciójukat! A kedvenc darabjaidat a webshopunkon keresztül meg is tudod vásárolni. 

Ruházat:
SENTIMENTS
NAVONA
!LOOK!
SLANGSLANG

EKATERINA CHEPAK 

JANA GAVALCOVA 
SIFFERDIA

DAVE & BELLA

GBA STYLE

DONNA

EVA MILLER 

Kiegészítő: 
AYPERI 
BABUSHKA
SHOEFFEL GYÖNGY
AGNI'S
BOELENY

JEANETTE STYLE

PANOTA LEATHER GOODS

BACK2BAG

FUNKYLAB
 

Otthon:
SORA TEXTILE

SENTIMENTS

A Sentiments Couture több mint 20 éve elismert divatház, amely fényűző és kiváló minőségű ruháiról jól ismert. Két tehetséges tervező, Joó Beatrix és Kovács Andor alapította Budapesten, 2010 óta Joó Beatrix vezeti.

Beatrix.jpg
Joó Beatrix, a SENTIMENTS márka tulajdonosa

NAVONA

Megla Rózsa a NAVONA fashion alapítója és tervezője, a fenntartható divat elkötelezettje, akinek sztárok viselik ruháit több mint 80 magazin címlapján. „Szenvedéllyel, hittel, lelkesedéssel végzem a hivatásom, hogy a Világ egy jobb hely legyen, hisz az élet egy megújuló körforgás a maga csodás mindennapjaival. Alkossunk minden nap olyat, ami emlékezetes marad, hisz így lesz a jelenünk a jövőnk víziója! 

A NAVONA nő könnyed, sikkes, ellenálhatatlan. Őnekik tervezem a ruhákat.”

IMG_3900.jpg
Megla Rózsa, a NAVONA márka tulajdonosa

!LOOK!

Pataki Lívia a !LOOK! márka alapítója. Célja, hogy megmutassa neked, hogyan jelenhetsz meg a legjobb önmagadként minden helyzetben. Segítenek neked kimozdulni a komfortzónádból, a színelemzés, alkatelemzés, és sziluetted feltérképezése során azt is megtudhatod, melyek azok a színek, fazonok, szabásvonalak, hosszak, kivágások, anyagok amelyeket viselve harmóniát és magabiztosságot sugárzol.

sirene post-2.jpeg
Pataki Líviai, a !LOOK! márka tulajdonosa

SLANGSLANG

A SLANGSLANG márka igyekezett mindig az aktuális, de fenntartható trendet meglovagolni. Kulcs szavunk az „upcycling” és küldetésünknek tekintjük a minél több újrahasznosított alapanyag használatát. Hiszünk a fenntartható, lassú de kreatív divat körforgásában, melyet a környezettudatos vásárló ural.

Ezennel szeretnénk bemutatni aktuális kollaborációs kollekciónkat, mely női/férfi és unisex ruhadarabokat, valamint kiegészítőket tartalmaz, ebben partnerünk a „Back2bag” márka. Rengeteg nem használt, selejtes autóipari hulladék, mint légzsák, autóülés, kárpit vár az ipari megsemmisítésre. Mi inkább megmentjük őket, valamint a környezetet a szükségtelen szennyezéstől és új életet adunk nekik egyedi táskák, sapkás, dzsekik formájában.

Lang Szonja.jpg
Lang Szonja, a SLANGLSANG márka tulajdonosa

EKATERINA CHEPAK

Ekaterina Chepak, ukrán tervező aki 2019-től 2021-ig az Ukrán Miss Universe hivatalos partnere volt.  Mindemellett a 2019-es Miss World Ruhatervezője. Kollekciójáról sugárzik a kifinomult elegancia, nőies vonalakkal párosítva. 

1d9d937e-0cae-4a3b-be3c-3a4585c00ac9.jpg
Ekaterina Chepak, az EKATERINACHEPAK márka tulajdonosa

JANA GAVALCOVA

Jana Gavalcova tervei különböző részletekkel teli. A True Blue azaz Igaz kék kollekciója inspirációja a folklore. 

A ready to wear divíziója reprezentálja a városi divatot. Jana terveinek ismertetőjegyei az egyedi limitált darabok kézzel készült részletekkel.

Jana Gavalcova 2005-től sikeresen jelen van a divatiparban szlovákiában és nemzetközileg is. 

Az egyik legnagyobb elismerése a True Blue kollekciójának darabjai kiállitásra kerülése a Szlovák Nemzeti Múzeumban és munkásságát bejegyezték az UNESCOBA mint blue print. 

portraitJanaGAVALCOVAblack_w_fotoMartinFridner.jpg
Jana Gavalcova, a JANA GAVALCOVA márka tulajdonosa

SIFFERDIA

A SIFFERDIA márka kontrasztokra épül. Határozott külsőt teremt, mégsem merev. Sportos, mégis elegáns. Állandó inspirációs források a katonai egyenruhák, a vadászati öltözetek, melyek megfigyelhetőek a ruhák szabásvonalaiban, színvilágában, ezen kívül fontos a természet inspiratív ereje. A vidéki idillt keveri a nagyvárosok lüktetésével.

sifferdia (1).jpg
Siffer Dia, a SIFFERDIA márka tulajdonosa

Dave & Bella 

A kollekció darabjai természetes anyagokból, gyapjúból, pamutból és kasmírból készülnek, ezáltal kényelmes a viselésük és tartósak is egyben. A tervezők a különleges minták és élénk színek segítségével egy vidám és játékos stílust keltenek életre, amely garantáltan a kicsik és szüleik kedvence.

86352722_10217092410207095_1044061856227917824_n_edited.jpg
Iveta Kovácová, a Dave & Bella márka tulajdonosa

GBA STYLE

Galambos Bogi márkája a GBA Style nagyon különleges és extravagáns vonalat képvisel, melyért a sztárok is valósággal rajonganak. 

GBA STLYE - GALAMBOS BOGLÁRKA.jpg
Galambos Boglárka, a GBA STYLE márka tulajdonosa

DONNA

"Egy szabad stílust képviselek és egy olyan brandet álmodtam meg amely főképp a  személyiséget helyezi előtérbe.Az általam tervezett ruhák egyediek nem készül kettő egyforma,színesek  és a stílusom  valamint szenvedélyem áhitatja őket. Élvezem ezt a szabadságot mert ez igazán én vagyok."

Tervező_foto.jpg
Szabó Ilona, a DONNA márka tulajdonosa

EVA MILLER 

Romantikusan trendi, kellemesen szexis fehérneműk és zero waste ékszerek az idilli luxust keresőknek. Hernyóselyem termékeinkben a bőr szabadon lélegzik, segítenek fenntartani az intim egészséget. Tervezőnk 20 évet dolgozott a divatiparban.

Elegáns fülbevalóinkban tisztított ruhák kelnek új életre.

 

Molnár Éva, 4 gyermekes édesanya, cégvezető, coach, sminkes és modell, az Evi’s Wor(l)ds blog szerzője, aki hosszú utat járt be az öngyógyítás útján.

Molnár Évi1..jpg
Miller Éva, az EVA MILLER márka tulajdonosa

AYPERI

Tündéri gyöngyékszerek és kiegészítők, melyek egy cseppnyi varázslatot csempésznek viselőik mindennapjaiba... Ékszerek, melyeket a gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok, az apró részletek jellemeznek. Ékszerek, melyeket viselve igazi tündérnek érezheted magad Te is!

designer - AYPERI - Bíró Floransz.jpeg
Bíró Florensz, az AYPERI márka tulajdonosa

BABUSHKA

A Babushka márka esszenciája az egyszerűségből fakadó, természetes harmónia. Egyszerű, letisztult formák variációi. Ahogy a való élet is csak a maga módján tökéletes, úgy az ékszereim is. Minden egyes darabot a legnagyobb szeretettel, saját kezűleg készítek, ezért nincs két ugyanolyan. Leheletfinom textúrák, hajszálnyi deformitások, ezektől válnak egyedivé,megismételhetetlenné.

Haklik_Zita_Babushka_Portrait_BW.jpeg
Haklik Zita, a BABUSHKA márka tulajdonosa

SCHOEFFEL GYÖNGY

A szenvedélyünk a garancia, a luxus egyik leglenyűgözőbb formájára – a GYÖNGYRE. 

Ez a nagyon különleges, egyedi szenvedély jellemez mindent, amit csinálunk és köt össze a gyönggyel. 

Magyarországon már 30 éve képviseljük a kiváló szépségű és minőségű gyöngyöket. A Schoeffel márka után, a Gellner ékszermanúfaktúra képviseletét kezdtük meg, ahol nem csak a szépség és a minőség, hanem az innováció és a gyöngy modern megjelenése is jelen van, mely létrehozta az „igazgyöngyök tiszta varázsát és bármely napszakban tökéletes ékszer.

Brand tulajdonos fotó Kikillai Renáta 3._edited.jpg
Kikillai Renáta, a SHOEFFEL márka tulajdonosa

AGNI'S

Az Agni’s elkötelezett aziránt, hogy fenntartható módon működjön, és termékeink gyártásában is hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Kizárólag olyan faanyagokat használunk, amelyek fenntartható erdőgazdálkodásból származnak, és bőreink is gondosan válogatott forrásokból származnak.

 

Minden egyes termékünk egyedi történetet mesél el a kiválasztott anyagok és a precíz kézműves munka révén. A tervezés során fontos számunkra az ergonómia és a funkcionalitás, hogy a vásárlók mindennapi életük során is kényelmesen használhassák táskáinkat és kiegészítőinket.

Szabó Ágnes B&W.png
Szabó Ágnes, az AGNI'S márka tulajdonosa

BOELENY

A Boeleny kígyóbőr kiegészítői egyedi varázst kölcsönöznek minden megjelenésnek. A Boeleny azokat a hölgyeket és férfiakat szólítja meg, akik kedvelik az egyedi, exkluzív darabokat, szeretnének kitűnni a tömegből és kiemelkedően fontos számukra a luxus minőség. A termékek a legjobb minőségű kígyóbőrből készülnek, így garantált a hosszú élettartam, valamint a modern technológiának köszönhetően a kollekciók darabjai szinte bármely árnyalatban elérhetők. A márka fő profilját a táskák alkotják, de egyéb kiegészítők, kabátok és lábbelik is megtalálhatók a termékpalettában.

IMG_7203.JPG
Nóri, a BOELENY márka tulajdonosa

JEANETTE STYLE

A Jeanette márka termékei nőies és romantikus stílusban minőségi olasz alapanyagokból készülnek, kollekciónkat a lendületesség és az újszerűség mellett, a könnyed elegancia és a prémium minőség jellemzi. Terveink megvalósítása során kiemelt hangsúlyt fektetünk az egyediségre, melynek fő motivációja, hogy olyan táska alkotásokat teremtsünk a hölgyek részére, amelyek hozzájárulnak saját stílusuk és egyéniségük kifejezéséhez.

Horváth Krisztina Zsanett.png
Horváth Krisztina Zsanett, a JEANETTE márka tulajdonosa

PANOTA LEATHER GOODS

 Panota Leather Goods márka egy valódi kézműves márka a slow fashion jegyében, hiszen a tervezéstől a kivitelezésig a teljes folyamatot a márka megálmodója végzi saját műhelyében.

Fő termékek a női táskák és kiegészítők, de előfordulnak férfi megrendelők is egy -egy kiegészítőre. Minden termék anyaga 100 % valódi bőr. Különös gonddal készül minden darab, ügyelve a hulladék minimalizálására. A bőr sokoldalú felhasználásának köszönhetően a szabászati hulladék is szinte teljes mértékben felhasználásra kerül.

A márka fő irányelve az egyszerűség, funkcionalitás és tartósság. A tiszta szimmetrikus vonalvezetés mellett fontos hogy minden élethelyzetben megállják a helyüket, praktikusak legyenek és sokoldalúan használhatók, kiegészítve a megjelenést, magasabb szintre emelve stílusosnak, elegánsnak érezze magát a viselője.

Fekete-fehér DSC_7859.jpg
Orbán Dóri, a PANOTA LEATHER GOODS márka tulajdonosa

BACK2BAG

A Back2Bag táskák mindegyikében egy autó lelke lakozik, mely a különféle újrahasznosított gépkocsi-belsőkből - légzsákok, bőr- és szövetkárpitok, biztonsági övek – nyert karakterjegyekkel kel életre. Így lehetséges az, hogy kínálatunk minden darabja saját, egyedi történettel rendelkezik.

Kovács-Sárándy Viktória - Kovács Balázs BW.png
BACK2BAG márka tulajdonosai

FUNKYLAB

A funkyLab divatmárka a minimál stílust igyekszik vintage megjelenésbe oltani a 70-es, 80-as évek Amerikájának funky, disco hangulatával karöltve. A márka célja, hogy a portugál parafából készült kiegészítőivel közelebb hozza a street fashion fogalmát és így bátorítsa merészebb öltözködésre az önkifejezésre vágyó nőket és férfiakat egyaránt.

FF fotó a vállalkozóról_funkyLab_Harmat Eszter Noémi.jpg
Harmat Eszter Noémi, a FUNKYLAB márka tulajdonosa

SORA TEXTILE

Az alapanyagok minősége alapvető fontosságú számunkra. A textil Magyarországról származó 100% pamut, amely rendelkezik OEKO-TEX tanúsítvánnyal. Ez azt jelenti, hogy a termék megfelel az egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak. Az anyagok előkészítése során figyelünk a hulladék minimalizálására is. A beszerzés belföldről történik, támogatva ezzel a helyi gazdaságot és minimalizálva az ökológiai lábnyomunkat.

 

A tervezett mintákat egy környezettudatosságot szem előtt tartó magyar gyárban nyomtatjuk digitális textilnyomtatással. A folyamat magában foglalja a textil előkészítését, a minta nyomtatását, a gőzölést, a mosást és a szárítást. A végeredmény egy élénk, tartós minta, amely nem veszít az intenzitásából.

 

Zsófi személyesen készíti el a párnák alapját, a varrónő pedig gondoskodik a precíz varrási munkáról. A párnák belsejét szilikonizált, 100% poliészter golyókkal töltjük meg, amik puhaságot, rugalmasságot és hipoallergén tulajdonságokat biztosítanak. A párnák mérete 45x45. Megvásárolhatók a huzatok önmagukban is, illetve párna belsővel együtt is. A huzat és a belső is egyaránt mosható.

4A2A7240-v2.jpg
Zsófi, a SORA TEXTILE márka tulajdonosa
SENTIMENTS
NAVONA
!LOOK!
SLANGSLANG
EKATERINA CHEPAK
JANA GAVALCOVA
SIFFERDIA
DAVE BELLA
GBA STYLE
DONNA
EVA MILLER
AYPERI
BABUSHKA
SCHOEFFEL GYÖNGY
AGNI'S
BOELENY
JEANETTE STYLE
PANOTA LEATHER GOODS
BACK2BAG
FUNKYLAB
SORA TEXTILE
bottom of page
https://cooltix.hu/event/6593022ab77c1455edf2c38e?fbclid=IwAR0ZIUrS3ev3wEA4NAugmXG-rrS1ocmNQYRcS-Kg-1ShGZbGd-ryNed6Elw