top of page
Il_bacio_di_stile_00018.jpg

V. The Fashion Show & POP UP 

Minden szezonban lehetőséget teremtünk Magyarországon a legtehetségesebb független európai tervezők számára, hogy bemutassák kreativitásukat a Fashion Diffusion Hungary által szervezett The Fashion Show-n. 
Ügynökségünk szorgalmasan dolgozik azon, hogy a divatbemutatón jelen l
évő márkák minél nagyobb ismeretségnek örvendjenek, biztosítva ezáltal PR megjelenéseket (offline - online), sorok között kiemelkedő személyek részvételét, melynek hatására több, mint 50.000 nézőközönséget tudhatunk magunk mögött.

Az idei év utolsó The Fashion Show-t az egykori luxus divatáruházban, az Il Bacio Di Stile-ben rendezzük meg, amely az Andrássy úton található. A lenyűgöző környezet és a művészi atmoszféra ideálisak a stílus és kreativitás kibontakozásához.  

 

Helyszín: Il Bacio Di Stile 
Dátum: 2024.02.08-11.
Jelentkezés zárásának dátuma FASHION SHOW esetében: 2023.12.15.
Jelentkezés zárásának dátuma POP UP STORE estében: 2024.01.05.

A Fashion Diffusion Hungary az idei év II. divatorientált rendezvényének divatbemutató részét három kategóriában hirdeti meg: 
- Egyéni kifutás 
- Páros kifutás 

- Saját Fashion Show 

Az V. The Fashion Show-ra regisztárció szükséges, amely ezen az űrlapon érhető el. A regisztrációdat követően értesítünk, hogy márkádat a szakmai zsűri beválasztotta-e arra, hogy prezentáld a kifutón vagy sem. 

A rendezvény kiegészül POP UP STORE-val,privát shoppinggal, sajtótájékoztatóval, divatmárkák prezentációjával, előadásokkal, koktél partival. 

Jelentkezésedet csak is kizárólag akkor küld el, ha a divatbemutatón részt szeretnél venni. Regisztrációd beküldését követően, ha a szakmai zsűri beválasztott fizetési kötelezettséged van a Fashion Diffusion Hungary felé.

bottom of page