top of page
  • Szerző képeBaltigh Rozina

Ciao Bellissima, avagy szépség percek Milánóban!

New York és London után, pár nappal ezelőtt Milánóban is befejeződött a 2021-es őszi divathét. Összegyűjtöttük nektek a legközkedveltebb márkák alkotásait, melyek között ebben az évben találkozhatunk különböző textúrákkal, merész ötletekkel és színekkel, valamint visszafogott, de mégis magával ragadó sminkekkel is. Inspirálódjunk közösen!

Moschino A kollekció mellett egy rövid kisfilmet is készítettek a szervezők, melyben három különböző témát elevenítettek meg. Az első a régi Hollywood, amit tökéltesen megfestett vörös ajkak, igéző tekintet és rendezett dús szemöldök szimbolizált. A farm témaköre csak annyiban különbözött ettől, hogy itt egy tusvonalat is húztak a „szereplők” szemére. Kedvencem mégis az a jelenet volt, ami egy múzeumban játszódott. Itt különböző színekkel többféle érdekes designt festettek nemcsak az arc felületére, hanem a ruhából kilátszódó bőrfelületekre is. Olyan világhírű modellekre álmodták meg ezt, mint Winnie Harlow, Hailey Bieber vagy Miranda Kerr.

Max Mara A sötét tónusú, olíva színű füstös szemhéjpúder foltok és az erőteljes szemöldökök vannak a középpontban. Minden más terjesen natúran van hagyva.

Fendi Ez is egy szemöldökhangsúlyos smink. Peter Philips kezei által jött létre ez a nem mindennapi megjelenés, amely tökéletesen kiegészítette a modellek ragyogó bőrét. Egyszerűsége ellenére mégis van benne valami, amitől több mint a megszokott természetes sminkek.

No.21 Nagy szárnyú, grafikus tusvonalat kaptak a modellek nude színű rúzzsal. A bőr textúrája fényes, friss. Az eredmény lenyűgöző, modern gót megjelenés lett.

Daniela Gregis Az üde, natúr bőrképet a szemek köré csoportosuló fehér szeplőszerű pöttyökkel tették játékossá, amely feljött a szemhéjakra és az orcákra is. A szempillákat és az ajkakat is természetes állapotukban hagyták.

Olaszország, hűen magához, most is hozta az eleganciát, a letisztult egyszerűséget és a modern stílust. Olyan sminkesekkel működtek együtt, mint Kabuki, Pat McGrath és Peter Philips. Az ő remekműveiket láthattuk a Fendi, a Prada és a Moschino kifutóin. Remélem nektek is elnyerték tetszéseteket Milánó legjobb smink pillanatai.




Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A Met gála

Az esemény, amely szinte mindenki számára ismert, ahol Hollywood apraja-nagyja tiszteletét teszi minden év május első hétfőjén, több mint 70 éve. De mi is valójában ennek a nagyszabású rendezvénynek a

bottom of page