top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Divat a szomszédban: pitour

Sokat olvashattok oldalunkon magyar divattervezőkről és márkákról, hiszen küldetésünk, hogy minél szélesebb körben megismertessük veletek ezeket a csodás tervezőket és azt a sok munkát, ami egy-egy kollekció mögött áll. Mellettük mindig szívesen mutatjuk be a legnagyobb, nemzetközileg elismert tervezőket vagy épp nagy divatházakat, amelyek meghatározzák azt, mi az igazi trend és divat napjainkban.

Kép forrása: pitour


Most ezektől eltérően, kicsit ellátogatunk virtuálisan a közeli Bécs városába, hogy bemutassunk nektek egy osztrák márkát és annak tervezőjét. Igaz, Ausztria még nem olyan híres a pezsgő divat életről, mégis elhelyezhetésének köszönhetően sok ismert magyar tervező is szerencsét próbál a szomszédos városban.


Maria Oberfrank, a Pitour márka tervezője 2006 tavaszán mutatta be első kollekcióját. Azóta Maria az osztrák divatélet egyik meghatározó szereplője. Elvyra Geyer és Zigi Mueller-Matyas közreműködésével társalapítóként 2009-ben létrehozták az MQ Vienna Fashion Week-et - a bécsi divathetet - ahol azóta is nemzetközi és helyi tervezők mutathatják be legújabb kreációikat a divat szerető nagyközönségnek. A magyar Ante Fashion Brand is már kétszer képviseltette magát az eseményen.


A Pitour márka tökéletes harmóniát teremt a legújabb trendek és az időtlen elegancia között. Legyen szó akár a férfiaknak, akár a nőknek tervezett ruhákról, a márka védjegyévé vált a különleges anyag- és színhasználat, az aszimmetrikus formák, és a kézzel készült legapróbb részletek. A tervezéskor pedig az egyik legfontosabb szempont, hogy a ruhákat egymással kombinálva, illetve egy-egy ruhát variálva többféleképpen hordható darabok készüljenek el.


Női és férfi ruhák mellett pedig kiegészítők is megtalálhatók a márka kínálatában. Ha van lehetőséged, mindenképpen látogass el a Pitour üzletébe és showroom-jába, ami a szépséges történelmi csodákkal ötvözött mégis modern múzeum-negyedben található. Az otthon kényelméből pedig a honlap nyújt egyszerű elérést, ahol online rendelésre is van lehetőség.





Források:

http://www.pitour.com/?fbclid=IwAR0NZfb4dsm-hXj_SCNCkYN89eKVJYrrGaf6PiUaMZDHevM7o_2OlAq1Ut4


https://divany.hu/ausztria_2013/2013/05/04/11_osztrak_tervezo_akit_erdemes_megkeresni_becsben/


9 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page