top of page
  • Szerző képeTóth Kriszta

Divatguruk az instán

Manapság, ha értesülni akarunk az aktuális trendekről, vagy szeretnénk ihletet meríteni stílusos emberektől már ki se kell tennünk a lábunkat a lakásból. Elég fellépni az Instagramra, ahol rengeteg divattal kapcsolatos fiókot csodálhatunk meg. Persze mindenki imád magáról jól sikerült képeket megosztani, de egy bizonyos réteg ezt is mesteri szinten űzi. Tökéletes outfitek, csodás helyszínek és a technikai részéről már ne is beszéljünk. De lássuk, kik a legstílusosabb insta felhasználók itthon.


Szabó Hédi (@hedinke)

Évek óta meghatározó alakja a magyar Youtube közösségnek, de most inkább az Instagramra posztolt outfit fotói miatt szeretnénk beszélni róla. Hédinek roppant jó stílusérzéke van és teljesen mindegy melyik korszakát ölti magára a divatnak, az biztos siker lesz. Bátran választ színeket és fazonokat; testalkatából kifolyólag rajta a furcsább darabok is jól mutatnak. Magabiztosan viseli a nőies és a maszkulinabb darabokat is egyaránt és nem fél színesen öltözködni télen sem. Az oversized kabátok és dzsekik- amiket szívesen visel- többféle színben is megtalálhatóak a ruhatárában. Érdemes nektek is beszerezni legalább egy vidám és feltűnő darabot, ami kicsit feldobja a télen kedveltebb sötét ruhákat.

Hédi egyébként nem csak az öltözködése miatt egy jelenség, de nagyon jól választ kiegészítőket is, illetve a különféle stílusú outfitekhez ő maga készíti el frizuráját és sminkjét is. Érdemes a csatornáját is rendszeresen látogatni, mert szívesen megosztja követőivel, hogy honnan szerzi be kedvenc darabjait, amik között rengeteg turkálóban szerzett kincs van. Ha az egyediségre törekedtek nyugodtan inspirálódjatok képeiből és bátran viseljétek, amivel azonosulni tudtok.

WhisperTon (@whisper_ton)

Ton szintén aktívan jelen van a YouTube-on, illetve más social media platformokon is. Ez a fiatal fiú egy igazi fashionista; olyan természetesen mozog az extrémebb darabok világában, hogy sok lány megirigyelhetné tőle. Nagyon jól hozza a 90-es évek streetwear stílusát, amit nem csak az utcán hord, hanem remekül feldobja vele a táncos videóit is. Stílusából kifolyólag imádja a sneakereket, abból is az extrémebb, különlegesebb darabokat építi be a ruhatárába. Igyekszik designer darabokkal is kiegészíteni ruhatárát és nem fél kiegészítőket és táskákat viselni. Nagyon bátran használ sminket, körömlakkot és szívesen játszik a hajával is mind színben és fazonban. Természetesen ugyanilyen könnyedséggel hord elegánsabb szetteket is, ami a korosztályának akár követendő példa is lehetne.



Bercsényi Balázs (@balazsbercsenyi)

Akik szeretik a tetoválásokat, azoknak ismerősen csenghet Balázs neve, akinek munkássága gyakorlatilag bejárta a világot. New Yorkban a BANG BANG szalonban vált igazán híressé a tehetséges magyar tetoválóművész. Bár Instagram oldalán szinte csak saját munkáit osztja meg, azért elcsíphetünk tőle 1-1 igazán stílusos outfit fotót is. Balázs öltözködésén tökéletesen látszik, hogy egy világot látott ember, aki bármerre jár abból építkezni fog. Stílusához természetesen sokat hozzátesznek a testét borító tetoválások is. Saját munkái főként nagyon aprólékos spirituális és geometrikus alkotások; ez a letisztultság és harmónia jellemzi a stílusát is. Világos és földszínek köszönnek vissza a ruhatárában sokszor, melyből ugyanolyan lezseren visel ingeket, mint ahogy egy egyszerű fehér pólót egy baggy nadrággal. Kiegészítők terén szereti a statement karkötőket és könnyedén beépít szettjeibe kalapokat és sapkákat. Bár úgy tűnhet, hogy profilja kilóg a divatguruk sorából, tudni kell róla, hogy saját férfi kabát kollekciót dobott piacra 2017-ben, melynek izgalmas darabjait a @bercsenyistories Insta fiókjában tudjátok megcsodálni.


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A Met gála

Az esemény, amely szinte mindenki számára ismert, ahol Hollywood apraja-nagyja tiszteletét teszi minden év május első hétfőjén, több mint 70 éve. De mi is valójában ennek a nagyszabású rendezvénynek a

bottom of page