top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Eseménybeszámoló: Fashion Diffusion Hungary, The Fashion Show, F/W 2021-22

1 héttel ez előtt a STOPPER Úszóház ünnepi dekorációba öltözött, hiszen megrendezésre került a Fashion Diffusion Hungary első divatbemutatója, amely egyszerűen csak a „The Fashion Show” nevet kapta. A beérkező vendégek királykék szőnyegen közelíthették meg a Dunán ringó rendezvényhelyszínt, amelynek fantasztikus dekorációjáról Bree Virág gondoskodott. Kiss Brigi neve nem ismeretlen a szakmában: fantáziája határtalan, és mindig a megrendelő kéréseinek megfelelő dekorációs elemekkel kedveskedik.



A rendezvény tulajdonosainak kiemelten fontos a környezettudatosság, ezért nem használtak eldobható poharakat sem, sőt: a szervezők Bree Virág segítségével fel nem használt háztartási alufóliamaradékokat, festőktől maradék fóliákat használtak a minimalista, slow szemléletű dekoráció érdekében. A rendezvényen 23 fantasztikus hazai tervező őszit-téli ruhakölteményeit láthattuk a kifutón, 25 modell pedig segítette a márkákat a kollekciók népszerűsítésben. A tulajdonosok számára az egészséges testkép kiemelten fontos, ez végett különböző magasságú, életkorú, testsúlyú hölgyekkel dolgoztak együtt, akik egy hosszas casting során kerültek kiválasztásra, különböző modellügynökségektől.



A rendezvényen Knoll Gabi nyitotta meg az eseményt, és Madonna egyik ikonikus dalát, a Like A Prayert énekelte el, amivel elvarázsolta a közönséget. Ezt követeően Dobai Aty konferálta fel az esemény résztvevőit, hitvallását, majd oldotta kicsit a hangulatot: a kifutón maga is végigvonult, és elmesélte a résztvevőknek, hogy ez gyermekkori vágya volt. Ezt követően a tervezők ruhái kerültek középpontba. A divatbemutató félidejében a The Palace együttes robbanttota fel a közönséget, amelyet hatalmas tapsvihar kísért. Az eseményen résztvevő tervezők kifutási sorrendben: -Magdolna Veronika & Deline Jewelry - Simple On You & Husew - PLAYAME & Budapest Fight - KLOTH 1969 - JANKA & ByNewAccent - Lise.the.brand - Maarjan - La Gitanilla Flamenca - SimplyChynti - Nessana - Charmina & KONYSSA & Panota Leather Goods - Be Different Designer Leather Goods - Elisabeth S Stark - VALBONA - OBALOGH - KRIVANICS ÁGNES - SAINT AURORA - LUCIDITÉ Milyen stílusú termékekkel találkozhattunk? Az eseményt szokatlan módon haute couture tervezőkkel nyitották meg, majd ezt követően a sportosabb irányból az elegánsabb, alkalmibb darabok felé haladt a divatbemutató. Fantasztikus kooperációkat is láthatott a nagyközönség, hiszen a szervezők bíztatták a tervezőket arra, hogy álljanak össze, és támogassák egymás márkáját a debütálásban, amelynek rendkívül nagy sikere volt. A márkák tulajdonosai elmondták, hogy ez hatalmas munka volt az életükben, rengeteg szervezést és tervezést igényelt, de megérte! A Fashion Diffusion Hungary divateseményén több új barátság keletkezett, és egymás támogatása tovább erősödött.



A divateseményen 14 brand POP-UP kiállítóként is részt vett, így a bemutató legújabb darabjait az eseményen személyesen is megvehették a résztvevők. Heria Enamel, és Olive and Oliva Natural Skincare a divatbemutatón nem erősítették ugyan a márkájukat, azonban a helyszínen személyesen is megismerhették ügyfeleiket. Barbi illatozó kozmetikumokkal, különleges színes szérumokkal készült, meg Erika különleges, kézzel készült tűzzománcékszereket hozott az eseményre magával.





Az eseményünk támogatói voltak: SZEMES OPTIKA: akik a szemünk egészségéről luxus minőségben gondoskodtak. HUNGARIA, akik az esemény buborékbeszállításáért feleltek. VÖSLAUER, akik 100%-ig újrahasznosított PET palackból kínálták az ásványvizet. VIWA VITAMINWATER, akik energiával és vitaminnal láttak el bennünket. REMINGTON HUNGARY, akik a modelleink egyenes hajáról, selymességéről gondoskodtak. VÁRSZEGI PINCÉSZET, akik ízletes borokkal emelték az est színvonalát. BREE VIRÁG, aki nélkül nem tudunk elképzelni egy rendezvényt sem!

191 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page