top of page
  • Szerző képeBaltigh Rozina

HAJtsatok rá egy új frizurára! Ilyenek lesznek a 2021-es hajtrendek



Eltelt egy csendes, kissé monoton év, amikor se lehetőségünk, se nyomósabb okunk nem volt arra, hogy kísérletezzünk a különböző hajformákkal, színekkel. 2021-ben valószínű sokan felbátorodnak, és hogy kilépjenek az unalmas hétköznapokból, rászánják magukat valami újra. Hogy egy kis ihletet merítsünk, lássuk, mik az előrevetített idei hajtrendek!


Rövid fazonok

A rövid bob már jó ideje toplistás a nők körében, és úgy néz ki, ez így is marad még egy darabig. Egyre többen vállalják be az extravagáns buzz cut-ot is, amikor vagy teljesen kopasz a nők fejbőre, vagy csak pár mm-es a haj. Ha adott egy jó fejforma, és tudja „viselni” az illető, nem lehet baj belőle.

Modern shag

A 70-es évek egyik imádott fazonjának a modern verziója. Ez a haj nem mindenkinek áll jól, valamint elég bevállalósnak is kell lennünk hozzá, ugyanis a hajat rétegezve vágják le. Azonban, ha te úgy gondolod, hogy azon szerencsések közé tartozol, akikhez passzol ez a frizura, vágj bele! Mindenki fel fogja rád kapni a fejét.

Egy hossz

Az egy hosszra vágatott frizura talán sosem fog kimenni a divatból, mivel könnyen kezelhető, nem macerás a formázása, valamint jól mutat hullámosan, lófarokba vagy kontyba kötve is. Időtállóságát annak is köszönheti, hogy bármilyen hajhossznál megállja a helyét.

Frufru A karantén alatt divatba jött a hosszú frufru, ami szexi megjelenést kölcsönöz az aranyos külsőt sugárzó, rövidebb társával szemben. Előnye még, hogy keretezi a szemet, valamint kedvünk szerint hátra vagy oldalra is tűzhetjük, ha éppen meguntuk pár napra.

Sellő haj

Természetesen vannak, akik továbbra is a hosszú hajúak táborát erősítik szívesebben, és mindent megtesznek, hogy elérjék ezt. Ennek egyik lehetősége, ha természetes úton megvárjuk, hogy megnőjön a hajunk, de sokan időtakarékosság és az azonnali hatás miatt póthajat tetetnek fel.

Játék a textúrával

Hagyjuk a levegőn megszáradni a haj nagy részét. Az viszont jót tud tenni, ha egy körkefe segítségével megemelve a hajat rászárítunk a tövekre, így alapból lesz tartása. Ezután használjunk texturáló spray-t, és kössük kontyba a hajunkat! Miután teljesen megszáradt, engedjük ki! Készen is van a laza hullámú frizura a kívánt volumennel.

Legközkedveltebb színek

Míg 2020-ban inkább a könnyen kezelhető, természetes hajszínek voltak a legpraktikusabbak, mostanra sokan vágynak valami izgalmasabb, merészebb kinézetre. Nem feltétlenül az extrém, színes hajakra kell ekkor gondolni (habár nyaranta mindig van ezeknek is egy felemelkedő hulláma). Elképzelhető, hogy egy különlegesebb árnyalatú szőke vagy barna lesz a befutó. Ezek mellett nagyon felkapott a vörös minden változata, legyen szó vörösesszőkéről, epervörösről vagy mahagóniról. Másik különleges választás, amit egyre többen preferálnak, az az ezüst vagy ősz haj, ami meglepő lehet ugyan, de rengeteg fiatalnak előnyös.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van változásra, tedd meg az első lépést, újítsd meg a frizurádat! Lepd meg vele magadat, és ha önazonos stílust sikerült választanod, a körülötted lévők is biztosan díjazni fogják.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page