top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Jótékony ügy mellett is kiáll a Fashion Diffusion Hungary divatbemutatója

A Fashion Diffusion Hungary divatbemutatójának sajtótájékoztatóját szeptember 13-án hétfőn tartották, ahol a két tulajdonos elárulta, hogy milyen célból hozták létre az úgynevezett “támogatói jegyeket”.


Fotó: ShotsbyDeen

Többen észrevették már a Cooltix jegyoldalán az eseménynél, hogy létrejött az a speciális jegy, amelynek részleteiről elsőként a sajtótéjékoztatón beszélt Tóth Anita Zsanett, Csiki Anita, és Dobai Attila. Mindhárman fontosnak tartották, hogy kihasználják a fokozott figyelmet, így a jó ügy mellé is irányíthassák a divat világára nyitott érdeklődőket. Segítségükre volt Dobai Attila, aki a Burratino Gyermekotthonra hívta fel a figyelmüket, és azonnal tudták, hogy ez lesz az, amely mellett a Fashion Diffusion, THE FASHION SHOW kiáll.


Fotó: ShotsbyDeen

A választásban fontos szerepet játszott, hogy a gyermekotthon pontos listát adott arról, hogy mire is lenne szüksége: olyan felszerelésekre, termékekre, amelyek a kisgyermekek művészetét támogatják. A Burratino Gyermekotthon fokozottan figyel a fiatal tehetségekre, így a festészet, a zene kiemelt helyet kap. Úgy érzed Te is segítenél? Az alábbi linkre kattintva Te is hozzájárulhatsz a gyermekek jobb életkörülményeihez: https://cooltix.hu/event/61293584cd9347e71ad1582d


233 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page