top of page
  • Szerző képeTóth Kriszta

Karácsonyi sminkkollekciók

Minden éven szinte az össze márka a piacon előrukkol valami különleges, limitált kiadású karácsonyi kollekcióval. Különleges, az ünnephez méltó csomagolást kapnak a termékek, amik szinte kiabálnak a polcokon, hogy engem vigyél haza!

Lássuk az éven milyen különlegességgel lephetjük meg magunkat vagy szeretteinket.

A MAC karácsonyi kiadású termékei igazán kiemelkedők minden éven. Idén a Frosted Firework fantázianevet kapta a kollekció, melynek fényes, fémes rózsaszín csomagolása valami káprázatos. A termékek között vannak rúzsok, szájfények, szemhéjpúderek, szemceruzák és highlighter-ek. Minden extra fényes és exkluzív a különleges árnyalatokról már nem is beszélve. A különleges kiadás mellett, a már megszokott klasszikusai közül néhányat karácsonyi köntösbe bújtatva igyekszik a fa alá csempészni. Érdemes szétnézni a márka oldalán, mert igazán luxus ajándékokat válogathatunk össze belőlük.

A Jeffree Star Cosmetics nemrég dobta piacra legújabb Blood Money kollekcióját, ami zöld színben pompázik.

Kaptunk egy új 18 színből álló zöldes árnyalatokra építő palettát a jól megszokott Jeffree dizájnnal. Ennek ellenére, külön karácsonyra is készültek, ugyanis újabb tükrökkel bővítették a választékot az ünnepekre hangolva. A tükröket külön-külön, illetve két nagyobb szettben is megvásárolhatjátok a márka weboldalán. A dizájnok között találhatunk karácsonyi cukorka mintás és vad króm hatású tükröket is. Ha valami különlegesben akarod nézegetni magad jövőre, itt az ideje lecsapni egy ilyen dögös tükörre.


Ha valaki, hát Kylie Jenner tudja, mitől jön meg az instant karácsonyi hangulatod. Persze, hogy a Grincsről beszélek. A Kylie Cosmetics fogta és a legújabb termékeit a Grincs bőrébe bújtatta. A dizájn mindenképpen csillagos ötös! A kollekció tartalmaz egy fényes és fémes színekből álló szemhéjpúder palettát, rúzsokat, szájfényeket, szemhéjceruzákat, highlighter-t, pirosítót, csillámos szemhéjfestéket, és szemhéjtust. Ettől a tipikus Grincs zöld kiadástól mindenkinek megjön a kedve egy kis ünnepléshez.


Nekem ez a három kollekció lett idén a befutó. Ettől függetlenül nézzétek meg kedvenc márkáitok mivel várják az ünnepelni vágyókat és szerezzetek be pár terméket, ha szeretnétek feldobni a karácsonyi szettetek valamivel. Bár valóban csábítóak ezek a limitált kiadások, érdemes átgondolni, hogy olyan termékekre ruházzunk be, amiket utána a hétköznapokon is tudunk majd érdemlegesen használni. Remélem mindenkinek sikerült meghozni a kedvét egy kis csillogáshoz!


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page