top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Látogass el üzletünkbe: FD - Fashion & Day Spa!

Frissítve: 2023. ápr. 8.

Új üzletükben a tervezők támogatása mellett Day Spa is várja vendégeinket!


2022 szeptember 1-én egy ünnepélyes megnyitó keretein belül mutatta be a tulajdonos, Tóth Anita Zsanett az új, szemet gyönyörködtető designer üzletet és testi-lelki felfrissülést biztosító Day Spa-t.

Az új komplexumban a hazai tervezők mellett egy nagyobb, komplexebb Beauty csapatnak is otthont biztosítanak, szolgáltatásaik száma pedig tovább emelkedik.


Tóth Anita Zsanett továbbra is elkötelezett a hazai vállalkozások támogatásában, mindemellett fontosnak tartja, hogy új magyar divatmárkák is prezentálhassák a helyszínen magukat. Az új üzletben az elkövetkezendő szezonban szintén fogadnak majd vendégtervezőt más-más országból rövid időszakokra, azonban a fő fókusz a magyar márkákon marad továbbra is.


Az FD - Fashion & Day Spa célja tehát, hogy segítse a már meglévő és az induló vállalkozásokat, továbbá fókuszál a szépségiparban dolgozó szakemberekre is: mind lehetőségekkel, mind új munkahelyek megteremtésével.

Ezért a Showroom mellett különleges szolgáltatásokkal várják a régi és az új vendégeiket egyaránt.

Legújabb szolgáltatásaik közé tartozik a hammam masszázs, gőzfürdő, szauna és különböző szauna-szeánszok, kozmetika, teljes testkezelések (radírozás, pakolások). Az érkezett vendégek élvezhetik a pihenőszobák adta felfrissülést vagy a pezsgőfürdőzést.


Ünnepeld velük TE is az új üzletük megnyitóját 2022.09.01-én! A pihenés kapuit 18:00 órától nyitják meg és látogathatják meg a vendégek! Az üzlet bemutatását-körbevezetését a két tulajdonos prezentálja a látogatóknak.


Fedezd fel te is a Fashion Diffusion Hungary üzletét: FD - Fashion & Day Spa! A megnyitóra a vendégeket ajándékkal, és hűtött pezsgővel várják!


Címük: 1085 Budapest, Üllői út 14.

E-mail: info@fashiondiffusionhungary.com

461 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page