top of page
  • Szerző képeTóth Kriszta

"A cipők fogságában ragadtam, mint a legtöbb nő "-Kecskés Emesével beszélgettünk a Heels Budapestről

Kecskés Emese a Heels Budapest üzlet tulajdonosa már évek óta kényelmes és minőségi cipőkkel látja el menyasszonyait a Metropolitan Szalonban. Kíváncsiak voltunk mik a közkedvelt darabok, milyen színeket és fazonokat részesítenek előnyben a nagy napon a hölgyek. Természetesen nem csak azok látogathatnak el az üzletbe, akik épp az esküvőjükre készülnek, ugyanis Emese csodás hétköznapi darabokkal vár mindenkit, aki szereti a minőséget.


  • Miért pont a cipők?

Mindig is a kereskedelemben dolgoztam és a cipők fogságában ragadtam, mint a legtöbb nő. A saját, majd a barátnőm esküvőjére sem találtunk minőségi, szép cipőt; így jött a felismerés, hogy esküvői, alkalmi cipőkkel szeretnék foglalkozni!


  • Hogy találtatok egymásra a Baldowski márkával?

A volt anyósom lengyel származású és az ő tanácsára kezdtem el lengyel gyártót keresni. A Baldowski volt szinte az egyetlen gyártó, aki az alkalmi cipők mellett fantasztikus, hétköznapi modelleket is gyárt így rövid időn belül már kiegészítettük a készletünket.


  • Melyek most a legnépszerűbb fazonok a menyasszonyok körében? Ragaszkodnak a klasszikus világos cipőkhöz, vagy mernek nyitni a merészebb darabok felé is?

A bokapántos szandálok nagyon népszerűek, különösen azok körében, akik keveset hordanak magassarkút. A hegyes orrú cipők alap darabnak számítanak, de van, aki a kerek orrot részesíti előnyben (mivel évek óta nem divat, így kerek orrú cipőt szinte lehetetlen rendelni). Emellett a sarokmagasság, ami döntő lehet a választásban. A legtöbben a 8cm-es magasságot szeretik, mert ez még egy hordható sarok, 10cm felettit ritkán választanak. Színben nagyon nyitottak a menyasszonyok; az arany, ezüst, fehér és a nude a legkedveltebb, de a sárgától a szürkéig szinte minden színben rendeltünk már.

  • Befolyásolta a jelenlegi járványhelyzet a vásárlási szokásokat? Több lett az online megrendelés, vagy továbbra is inkább személyesen látogatnak el hozzád?

A tavaszi korlátozás miatt nem tudtak bejelentkezni, így sokan áttértek az online vásárlásra. A hétköznapi modellek részesültek előnyben, az alkalmi cipőkre a kereslet csak nyár elején ugrott meg és azóta folyamatos a megrendelés. Ráadásul a 2021-22-es fazonok hamarosan elérhetőek lesznek és akkor biztosan több lesz a bejelentkezés is.


  • Szerinted mennyire fontos a menyasszonyoknak a kényelem a cipő megvásárlásakor? Könnyebben igent mondanak egy 10 centis sarokra, mint a hétköznapi cipők esetében?

Fontos a megfelelő sarokmagasság kiválasztása. Lehet egy cipő gyönyörű, ha a menyasszony egyáltalán nem hord magassarkút, mert már van gyermeke, esetleg munkahelyet váltott és 5éve nem volt rajta csak edző cipő és papucs, azoknak nem ajánlom a nagy napra a 10cm-es magasságot. Már csak azért sem, mert elég egy rossz lépés és biztos a bokaficam. Egy befelé ívelt, 8cm-es sarok a tökéletes választás azt gondolom. Tartást ad, hordható sarokkialakítása miatt magabiztosabban lépdelhetünk az oltár felé benne. A fazont és színt pedig próbálom mindig úgy összehozni, hogy esküvő után is hordható legyen a cipő.


  • Hogy zajlik nálad egy cipő próba? Időpontra érkeznek a vásárlóid?

Többféle módon be lehet hozzánk jelentkezni; emailen, telefonon vagy valamelyik közösségi oldalunkon üzenet formájában. Minden érdeklődővel megbeszélek egy számára megfelelő időpontot. A kiválasztott cipő után közösen megrendeljük a webshopról -minden esetben segítek- hiszen a Metropolitanon belül van a showroomunk, így van lehetőség a próbára. Általában 1-2 személyes bejelentkezés elég a vásárlónak ahhoz, hogy legközelebb kényelmesen, akár telefonján keresztül megrendelje a következő Baldowski cipőjét.


  • Már hétköznapi viseletekkel is bővült a bolt kínálata, tervezed esetleg még további újdonságokkal is meglepni a vevőidet? Egyedi megrendelésekre készített cipők esetleg?

Szeretnénk bővíteni a kínálatot, de a vírus miatt még várunk egy picit. Viszont az itthoni együttműködéseknek nagyon örülünk, ezáltal mindig újítunk. Egyedi megrendelésre ritkán van lehetőség, de megoldható!

  • Kiknek ajánlanád a Heels kínálatát?

Akik szeretik a különleges és minőségi darabokat! Tovább Heels Budapest portfólióra

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page