top of page
  • Szerző képefashiondiffusion

Milyen újévi fogadalmat tettél az új esztendő kezdetén?

Minden év egy új kezdet lehet egy a nő életében: vágyakozunk sikerre, boldogságra, karrierre, gyermekre, családra. A kitűzött célok olykor könnyen, néha azonban kemény munka során valósulnak csupán meg.

A Noor Fashion tudja, hogy az új célokhoz néha egy kis löket is segítség lehet. Idén januárban fantasztikus akciókkal szeretnék támogatni a vásárlóikat, hogy az új év során megfogadott célok megvalósulhassanak!

Új munkahely után vágyakozol? Esetleg szeretnél továbbtanulni, fejlődni? Válassz a kényelmes és jól hordható alkalmi nadrágokból, blézerekből, amelyeket a készlet erejéig zsebelhetsz be, kedvezményes áron.

Szeretnél minőségi időt tölteni a pároddal, elutazni valahova? A kényelmes melegítőruházat, fürdőruha mellé ne felejts el becsomagolni egy csodaszép ruhát, amelyet egy vacsorán is bátran felvehetsz! A Noor Fashion ruhái rendkívül jól kombinálhatóak: így ezt a terméket később máshol is hasznosítani fogod tudni. Gondolj csak bele: a stílus Te magad vagy!Neked mi volt idén a kitűzött célod? Mi az, amire a legjobban vágytál, és szeretnéd megvalósítani ebben az évben?Ne feledd! Az akciós időszak 2022.01.13-2022.01.30. között tart a Noor Fashion üzletében!40 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page